12 Αυγ 2016

Που είπαμε ότι κρύβονται οι απατεώνες Μηταφίδη;
Μια συζήτηση στην ολομέλεια της βουλής που όπως φαινόταν θα περνούσε με την γνωστή πλέον πολιτική τακτική που εφαρμόζουν εξ απαλών ονύχων οι αριστεροί και δεξιοί, ξέφυγε και χτύπησε κόκκινο με τους «κακούς» για ακόμα μια φορά Χρυσαυγίτες βουλευτές να τα κάνουν άνω κάτω. 

Την συζήτηση για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας ήρθε να εμπλουτίσει ένα άκυρο άρθρο (το συνηθίζουν) για την ανέγερση Μουσουλμανικού Τεμένους στην περιοχή του Βοτανικού! Αυτό για εμάς ως βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή ήταν κόκκινο πανί, δεν μπορεί να ζυγιστούν οι επιπτώσεις της αντίδρασης μας ούτε με κυρώσεις από τον κανονισμό της βουλής ούτε και με ποινές λόγω της αντίδρασης μας.
Ο Εξισλαμισμός της Ελλάδας και της Ευρώπης θα αποτραπεί μέσα από αγώνες αντίστασης και όχι με παρακλήσεις  και δεήσεις.
Μόνο η κοινοβουλευτική ομάδα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αντέδρασε στο άρθρο που διευκολύνει την ανέγερση του Υπερτζαμιού στον Βοτανικό, που θα αποτελέσει προηγούμενο για δεκάδες άλλα σε όλη την επικράτεια και με τους λόγους των βουλευτών μας αλλά και με τον λόγο του Γενικού μας γραμματέα Νικολάου Μιχαλολιάκου που κατέληξε με την θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ «Τζαμί ποτέ και πουθενά»  
Εκεί έρχεται να κολλήσει και ένα «ΟΧΙ» με γεύση «ΝΑΙ» από τους ΑΝΕΛ. 
Βλέποντας ότι το άρθρο θα περάσει, οι βουλευτές των Ανέλ, πλην Ζουράρη που ψηφίζει ΝΑΙ σε ΟΛΑ, είπαν ένα ξεψυχισμένο Όχι, αν και λίγο έλειψε να αναγκαστούν να πουν ΝΑΙ. Αφορμή, μια τροπολογία που έφερε ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης για την ευνοϊκή - φωτογραφική ρύθμιση σε οφειλές επιχειρηματιών σε τελωνεία.
 Εκεί ήρθε η αντίδραση από νουδού και πασόκ γιατί έμεναν από έξω «δικοί» τους επιχειρηματίες και απείλησαν με αποχώρηση από την ψηφοφορία. Έντρομοι τότε οι βουλευτές των ΑΝΕΛ που ήταν στην ολομέλεια (Κόκκαλης και Λαζαρίδης) βγήκαν στον διάδρομο μαζί με τον υπουργό της τροπολογίας Αλεξιάδη και του έθεσαν το ζήτημα. 
ΑΝ φύγουν οι νουδού και πασόκ από την ψηφοφορία τότε θα πρέπει να ψηφήσουν ΝΑΙ οι ΑΝΕΛ για να περάσει το άρθρο για το Τζαμί. 
Επέστρεψαν πίσω στην αίθουσα της ολομέλειας  και ο υπουργός απέσυρε την τροπολογία προς ανακούφιση των βουλευτών της νουδού και πασόκ που θα μπορούσαν να ακολουθήσουν τις εντολές της Ε.Ε και  να ψηφήσουν ΝΑΙ και των βουλευτών των ΑΝΕΛ που θα μπορούσαν να ψηφήσουν ΟΧΙ και να εμπαίξουν για μια φορά ακόμα τους Έλληνες πατριώτες.
Αυτός όμως που ήταν απαρηγόρητος προσπαθώντας από την μια απολογούμενος  να εξηγήσει στους υπόλοιπους «επαναστάτες του γλυκού νερού» την φωτογραφική τροπολογία και από την άλλη να σκεφτεί τι δικαιολογία θα πει στους επιχειρηματίες που εξυπηρετούσε η συγκεκριμένη τροπολογία, που τελικά πήγε καλάθι (για την ώρα) ήταν; Μα φυσικά ο αριστερός λαϊκός αγωνιστής των «ΝΑΙ» στο τρίτο μνημόνιο και τώρα της τροπολογίας σκάνδαλο υπέρ του κεφαλαίου, Μηταφίδης.

Χατζησάββας Κ. Χρίστος
Ν.Ε Κιλκίς
βουλευτής