28 Ιουλ 2016

Χρ. Χατζησάββας: Ο Σύριζα διώκει τους Έλληνες με τις ευλογίες της ΝΔ - ΒΙΝΤΕΟ

https://www.youtube.com/watch?v=m6yyOeMb9HM

O συναγωνιστής και βουλευτής Κιλκίς Χρήστος Χατζησάββας κατά την ομιλία του στην βουλή για την κύρωση σύμβασης του συμβουλίου της Ευρώπης σχετικά με το «έγκλημα στον κυβερνοχώρο» αρχικά είπε πως είναι άλλη μια παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην νομοθεσία των εθνικών κρατών και παράλληλα στηλίτευσε την στάση της ΝΔ που περίμενε πως και πως να έρθει η εν λόγω κύρωση.
Από τεχνικής άποψης χαρακτήρισε τα περισσότερα άρθρα του νομοσχέδιου από ανέφικτα έως γελοία και παρουσίασε παραδείγματα που όχι μόνο δεν μπορούν να λυθούν αλλά η κατάσταση περιπλέκεται ακόμη περισσότερο.
Το νομοσχέδιο αυτό έχει σκοπό να πλήξει την Χρυσή Αυγή και την Εθνικιστική Ιδεολογία στον κυβερνοχώρο, την στιγμή που υπάρχουν ιστοσελίδες οι οποίες στοχοποιούν τον Αρχηγό, τους βουλευτές ακόμη και τους ψηφοφόρους του Λαϊκού Συνδέσμου χωρίς καμία νομική συνέπεια. 
Κλείνοντας είπε ότι το νομοσχέδιο αυτό διώκει τους Έλληνες σε αντίθεση με οτιδήποτε ανθελληνικό υπάρχει το οποίο παραμένει στο απυρόβλητο, τονίζοντας πως για αυτούς τους λόγους ο κόσμος θα ψηφίσει Χρυσή Αυγή γιατί και μπορεί και δεν θα κάνει για πάντα υπομονή.