16 Ιουλ 2016

Το πραξικόπημα που εδραιώνει, αντί να γκρεμίζει.










Οι παγκόσμιοι σκηνοθέτες της πολιτικής και οικονομικής σκηνής του πλανήτη μας, πλέον σκέφτονται εκατό και όχι δέκα κινήσεις μπροστά.
Το αγαπημένο παιδί τους, η Τουρκία, μετά απο ματαιόδοξες κινήσεις του Ερντογάν με σκοπό τον πλουτισμό αυτού και της οικογένειας του. Μετά απο κινήσεις αναβίωσης του Μεγαλοσουλτανικού ιδεώδους και της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, έπρεπε να υποστεί μια βίαιη επανεκκίνηση.
Στην επανεκκίνηση αυτή θα έπρεπε να οριστεί ποιος θα είναι ο ο Νέος ηγέτης. Ο Ερντογάν τελικά κέρδισε στον διαγωνισμό αυτόν, λόγω κυρίως του οτι μπορεί σε πολύ γενικές γραμμές να κρατάει μια ισορροπία ανάμεσα σε Ισλαμικό και Κεμαλικό χαρακτήρα του Κράτους, αν και τον κατηγορούν για το αντίθετο.
Η επανεκκίνηση λοιπόν με παραμονή του Ερντογάν στην εξουσία, έπρεπε να αλλάξει κάποια δεδομένα. Ο μέχρι εχθές Πρόεδρος με ταμπέλες που του κολλούσαν ως Ισλαμιστή, ως δικτάτορα, ως διώκτη του τύπου με εξοντωτικά πρόστιμα στο cnn turk άλλαξε σε μια πραξικοπηματική νύχτα. 
Νίκησε τους Τζιχαντιστές στρατιωτικούς, έκανε το cnn turk το έμβλημα της αντίστασης, έγινε ο θεματοφύλακας της Δημοκρατίας.
Μέχρι και ο Τσίπρας και οι αριστεροί του διαδικτύου επευφημούν τον ήρωα Δημοκράτη Ερντογαν. Μέχρι και αντίσταση στην Ευρώπη έβγαλαν οι Παγκόσμιοι σκηνοθέτες με το παραμύθι του οτι η Μέρκελ δεν τον δέχτηκε. Οπότε θα είναι δικαιολογημένη η στροφή του Τουρκικού κράτους στην Αγκαλιά της Αμερικής και του συμμάχου της Ισραήλ.
Ο Ερντογάν λοιπόν, καθάρισε την δικτατορική του εικόνα, καθάρισε τους στρατιωτικούς του αντιπάλους και έδωσε μήνυμα σε όλους τους πολιτικούς του αντιπάλους.
Φυσικά έταξε ανταλλάγματα στους Σκηνοθέτες, θα δούμε σύντομα ποια είναι αυτά.
Θα δούμε επίσης ποια θα είναι και τα ανταλλάγματα που θα πάρει ακόμα σχετικά με την Ελλάδα.
Πάντα η Τουρκία πετάει το μπαλάκι των εσωτερικών του προβλημάτων σε αδύναμους γείτονες. Το μεγαλύτερο θύμα γείτονας τις τελευταίες εκατονταετίες είναι η Ελλάδα των προδοτικών κυβερνήσεων.
Θα πρέπει να ήμαστε έτοιμοι να να αντιμετωπίσουμε το όποιο ξέσπασμα τους εναντίων μας.
Θα πρέπει να καταλάβουμε οτι το χακί και τα όπλα δεν θα μπουν για να πολεμήσουμε για πρόσωπα όπως ο Τσίπρας ο Μητσοτάκης και ο Καμμένος αλλά για το Έθνος μας.
Ένα Έθνος χιλιάδων νεκρών ηρώων  που που επιβιώνει χιλιάδες έτη μέχρι σήμερα και θα ζήσει άλλα Χίλια!

Χατζησάββας Χρίστος
Λαϊκός Σύνδεσμος
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΙΛΚΙΣ