25 Νοε 2015

Χ. Χατζησάββας: Ο αγροτικός κόσμος στο στόχαστρο των μνημονιακών πολιτικών

https://youtu.be/idJOetiD-zE

Ο βουλευτής Κιλκίς, Χρήστος Χατζησάββας τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου που έφερε προς ψήφιση η κυβέρνηση.

Ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε στο τραγελαφικό περιστατικό ο ΣΥΡΙΖΑ να καλεί τον Έλληνα πολίτη σε απεργίες κατά των μέτρων της κυβέρνησης και την ίδια στιγμή η ΝΔ να μιλάει για τα αρνητικά των μέτρων αλλά στο τέλος να τα ψηφίζει.
Όσον αφορά το νομοσχέδιο, πρόκειται για ένα παντελώς ελλιπές σχέδιο νόμου, καθώς χιλιάδες ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ που ήταν ασφαλισμένοι ως ελεύθεροι επαγγελματίες εντάχθηκαν σε μια νύχτα στον ΟΑΕΔ με ένα νέο πακέτο εισφορών που δεν μπόρεσαν ποτέ να αποπληρώσουν και πλέον είναι πνιγμένοι στα χρέη. Το ίδιο ακριβώς και πολλοί νέοι αγρότες.
Η ελληνική οικονομία είναι οι εργάτες και οι ελεύθεροι επαγγελματίες. Πρέπει, λοιπόν, να κρατικοποιηθούν οι τράπεζες, να απαγορευθεί ο δανεισμός με τόκο, να διαγραφούν τα αγροτικά δάνεια και να μην επιτραπεί κανένας πλειστηριασμός.
Οι λαθρομετανάστες έχουν πλήξει την χώρα μας, ειδικά στην περιοχή της Ειδομένης όπου οι κάτοικοι της περιοχής υποφέρουν. Αυτοί που κάνουν «κουμάντο» στην περιοχή είναι οι ΜΚΟ, οι οποίες πωλούν και ψεύτικο ανθρωπισμό.
Η Χρυσή Αυγή στέκεται απέναντι στην ισλαμοποίηση της Ελλάδας και της Ευρώπης.