18 Νοε 2015

Βασιλική Παπαθανασίου, ακόμα μια χρονιά η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τίμησε την Ηρωίδα δασκάλα.


Για ακόμα μια χρονιά, κλιμάκιο της Τ.Ο Παιονίας ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ του Νομού Κιλκίς, έδωσε το παρών την ημέρα μνήμης της Ηρωικής Δασκάλας Βασιλικής Παπαθανασίου, στο ακριτικό Σκρα. Παρουσία συναγωνιστών της περιοχής και του βουλευτή Κιλκίς του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Χατζησάββα Χρήστου.
Ο υπεύθυνος της Τ.Ο Παιονίας Παπαδόπουλος Αντώνιος κατέθεσε στεφάνι ενώ καμία πολιτική – θρησκευτική ή κρατική αρχή δεν έδωσε το παρών. 
Είναι δύσκολο βέβαια να ανέβεις τόσο ψηλά με τόση υγρασία και κρύο αν δεν είναι προεκλογική περίοδος.
Η Χρυσή Αυγή ήταν εκεί και ενημέρωνε τους κατοίκους για τον λόγω της επίσκεψης της μιας και οι ίδιοι δεν μπαίνουν στον κόπο να μάθουν την πρόσφατη ιστορία που εκτυλίχτηκε έξω από τις πόρτες των σπιτιών τους.Στην δεξιά φωτογραφία, είναι ο λόγος που οι κάτοικοι του ΣΚΡΑ αλλά και η ηρωίδα δασκάλα, θεωρούσαν αδιανόητο να προσκυνήσουν τους Βούλγαρος του ΕΑΜ ΕΛΑΣ. Το 1913 τους έσφαζαν, το 1940 τους πολεμούσαν σαν συμμάχους των Γερμανών και τώρα τους ήρθαν σαν Δημοκράτες σύμμαχοι των μπολσεβίκων. 
 Όταν το Γ.Ε.Σ και η Ακαδημία Αθηνών λειτουργούσαν ως θεσμοί. Για να μάθετε όλη την αλήθεια για την Ηρωική Δασκάλα πατήστε εδώ.