9 Νοε 2013

Σύστημα προκλητικό, αδίστακτο και ηλίθιο.


Το σύστημα είναι τόσο αδίστακτο όσο και ηλίθιο.
Τα χτυπήματα του θα είναι κατά κύματα και όχι συνεχόμενα,πρέπει να αντέξουμε και να ήμαστε έτοιμοι.
Ποντάρουν σε δυο πράγματα, στο Σοκ που θα προκαλέσουν στους υποστηρικτές μας και στην σοκαριστική αντίδραση των μελών μας στις συνεχείς τους προκλήσεις.
Οι προκλήσεις είναι και αυτές δυο ειδών. Είναι οι ''άμεσες'' οι οποίες είναι και αυτές που προκαλούν το Σοκ στους ψηφοφόρους μας, τέτοιες είναι οι διώξεις μελών μας, άδικη προφυλάκιση βουλευτών και του Αρχηγού μας και η τραγική δολοφονία των δύο συναγωνιστών και ο τραυματισμός ενός τρίτου. 
Το δεύτερο είδος είναι οι ''εμμεσες'', δηλώσεις πολιτικών μας αντιπάλων, δημοσιογράφων, ιερωμένων, καλλιτεχνών κλπ.
Οι δεύτερες έρχονται σαν ''χαριστική βολή'' της καλοστημένης πρόκλησης, αν δουν ότι δεν ''τσιμπάμε'' στις άμεσες προκλήσεις και δεν κάνουμε αντίποινα. Προσπαθούν να βάλουν φωτιά με δηλώσεις που κάνουν και τον ποιο ψύχραιμα σκεπτόμενο νου να χάνει την ομαλή ροή της σκέψης του. Εμείς πρέπει να μη κυλήσουμε στο δικό τους χαμηλό επίπεδο.
Το κάνουν άραγε γιατί είναι απλά εγκληματικά ηλίθιοι, θυσιάζοντας κάθε αξιοπρέπεια στην ανάγκη προβολής της ψευτοεπαναστατικότητας τους;
Εγώ προσωπικά έχω πάψει να δίνω σε όλους τους παραπάνω, ακόμα και σε εμένα το άλλοθι του Λάθους.
Ξεπερασμένοι καιροί ξεπερασμένες σκέψεις. Όλα όσα κάποτε είχαμε και είχαν οι γονείς μας σαν ''κόκκινες γραμμές'' ή αξίες, τις έχουν σβήσει, τις έχουν πετάξει στα σκουπίδια και τις έχουν βεβηλώσει με τον χειρότερο τρόπο.
Τι ακριβώς μπορεί να σημαίνει ''νόμιμος'' μέσα στην δεδομένη παρανομία της Αρχής του Κράτους δεν μπορώ να περιγράψω με ακρίβεια.
Τι σημαίνει ''Συνταγματικό'' μέσα στην δεδομένη αντισυνταγματικότητα της Αρχής του Κράτους δεν μπορώ να περιγράψω ούτε κατά προσέγγιση.
Τι σημαίνει όμως ''εθιμικό δίκαιο'' και ''εθνικά σωστό'' στην Αρχή του Έθνους μας, μπορώ να το περιγράψω με ακρίβεια τρομακτική, ανάγκη απόδειξης δεν χρήζει γιατί είναι από την Φύση του αυταπόδεικτα Σωστό και αληθές οπότε και μοναδική λύση.


Ψυχραιμία – Επιμονή – Πίστη στον Αγώνα και στον Αρχηγό μας.



Η Νίκη είναι κοντά!  
x.x