4 Νοε 2013

Κατάθεση στεφάνων στον λόφο 44



Στη μεγάλη εκδήλωση μνήμης για τα θύματα της μανίας των κομμουνιστών που με απάνθρωπο τρόπο αφαίρεσαν την ζωή 7.402 Ελλήνων αιχμαλώτων τον Νοέμβριο του 44 στο Κιλκίς έδωσε βροντερό παρών η Χρυσή Αυγή!
Μεγάλη η συμμετοχή της Νομαρχιακής οργάνωσης Κιλκίς. 
Τελέστηκε το καθιερωμένο μνημόσυνο και στη συνέχεια οι ομιλητές της εκδήλωσης ξετύλιξαν το κουβάρι των γεγονότων εκείνου του μαύρου για τον ελληνισμό Νοέμβρη με μαρτυρίες απογόνων των θυμάτων για θηριωδίες και απύθμενο μίσος των συμμοριτών κατά των Ελλήνων! 
Στη συνέχεια και μέσα σε έντονο συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα ακολούθησε κατάθεση στεφάνων για τα θύματα αυτής της θηριωδίας! Κατά την κατάθεση του στεφάνου της Χρυσής Αυγής από τον γραμματέα της τοπικής οργάνωσης έγινε και αναφορά από τον ίδιο για τα δολοφονηθέντα παιδιά του κινήματος το αίμα των οποίων να βαραίνει και τους ηθικούς αυτουργούς του εγκλήματος που είναι η ίδια η κυβέρνηση και τα ΜΜΕ.

Ο βουλευτής της Νεας Δημοκρατίας ήρθε στην εκδήλωση στην οποία έχει νεκρούς προγόνους αλλά τελικά μετά από επανειλημμένες κλήσεις του ως Βουλευτής δεν ανέβηκε να καταθέσει το απο κοινό στεφάνι της ΝΔ - ΝΟΔΕ - και Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας. Αναγκάστηκε όμως να το καταθέσει ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΚΙΛΚΙΣ. 
Βέβαια έστω και στην προσπάθεια τους να χαϊδέψουν αυτιά πατριωτών ψηφοφόρων ήρθαν επιτέλους στον λόφο 44 που τον είχαν αποκηρύξει σαν μια εκδήλωση μίσους σφαγιασθέντων ''Ταγματασφαλιτών'' απο τους ''Δημοκράτες - Απελευθερωτές''(από ποιους μας απελευθέρωσαν;) Να θυμίσουμε ότι πρωθυπουργός της Ελλάδας την περίοδο 18 Οκτωβρίου 1944 μέχρι και 3 Ιανουαρίου 1945 ήταν ο Γεώργιος Παπανδρέου. 

Η τελετή έκλεισε ψάλλοντας σε στάση προσοχής τον εθνικό μας ύμνο!

Ακολούθησε ομιλία στην Τ.Ο Κιλκίς και διανομή φυλλαδίων.








Υ.Γ Όσο για τα δυο θλιβερά ανθρωπάκια που αυτοαποκαλούνται δημοσιογράφοι και  πνέουν τα μένεα κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και της Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης Κιλκίς, για τον λόγο οτι μας κάλεσε και φέτος στην εκδήλωση. Δηλώνουμε ότι δεν θα μπούμε στην μεταξύ τους κόντρα(αν και ο ένας μας ζήτησε βοήθεια και ο άλλος έταξε ότι θα μας βγάλει βουλευτή στο νομό απο την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και απαντήσαμε και στους δυο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ αλλά δεν θα πάρουμε)  ούτε θα απαντήσουμε, λόγω του ότι και το Κιλκίς γνωρίζει τι ειδικό βάρος έχουν τα λόγια από τέτοια άτομα αλλά και δεν τους θεωρούμε δημοσιογράφους. Αν μας ρωτήσει κάτι, κάποιος πραγματικός δημοσιογράφος από αληθινή εφημερίδα του νομού μας ίσως και να απαντήσουμε.