29 Μαρ 2012

ΚΙΛΚΙΣ: Άρνηση Κατάθεσης Στεφάνου Χρυσής Αυγής για την 25η Μαρτίου


Τ.Ο ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΙΛΚΙΣ – Ανακοίνωση:
Την 23η Μαρτίου 2012 ο υπεύθυνος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ του ΚΙΛΚΙΣ έκανε αίτημα για κατάθεση στεφάνου στην τελετή που θα γινόταν την 25η Μαρτίου στο Κιλκίς. Υπεύθυνη αρχή για την τελετή ήταν η περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας και ο αντιπεριφερειάρχης κ. Γκουντενούδης(Του συνδυασμού Ψωμιάδη). Μετά από μιάμιση ημέρα επικοινώνησαν μαζί μας και μας ανέφεραν τα εξής ” Το αίτημα σας μας απασχόλησε πάρα πολύ από εχθές το πρωί, τελικά αποφασίστηκε ότι δεν μπορείτε να καταθέσετε στεφάνι μέσα στην τελετή γιατί δεν ήσαστε επίσημο κόμμα, δηλαδή δεν είσαστε σαν τους άλλους είσαστε κάτι το διαφορετικό.”
Εμείς θεωρούμε αναγκαίο να ευχαριστήσουμε την αντιπεριφέρεια Κιλκίς που μας ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα αστικά κόμματα της μεταπολίτευσης και δεν μας βάζει στο ίδιο τσουβάλι με καταχραστές δημοσίου χρήματος, κλέφτες και προδότες του Έθνους. Να επιβεβαιώσουμε ότι ήμαστε κάτι διαφορετικό και μάλιστα δεν μπορεί να χωρέσει το μυαλό τους την διαφορετικότητα στην Ύπαρξη στην Λειτουργία και στην Ιδεολογία μας.
Να μας πει όμως ο κ. Γκουντενούδης ποια είναι η ειδική διαπίστευση για το Κιλκίς που είναι πάνω από τον Άρειο Πάγο και είναι απαραίτητη για να αναγνωριστεί ως Επίσημο κάποιο κόμμα.
Σε δεύτερη επικοινωνία που έκανε η περιφέρεια μαζί μας, έγινε προσπάθεια να ”συμμαζέψουν” αυτά που μας είπαν αρχικά λέγοντας μας ότι ”έγινε λάθος διατύπωση και τελικά η απόφαση είναι να μη καταθέσει κανένα μη κοινοβουλευτικό κόμμα στεφάνι στην εκδήλωση.”
Οπότε εμείς λέμε πως αν το θέμα είναι η κοινοβουλευτική εκπροσώπηση τα λέμε στην τελετή της 28ης του Οκτώβρη.