9 Ιουν 2017

Χρήστος Χατζησάββας: Φιλολαϊκή πολιτική με μνημόνια δεν γίνεται! ΒΙΝΤΕΟ


Ο συναγωνιστής και βουλευτής Κιλκίς Χρήστος Χατζησάββας κατά την ομιλία του για την πρόταση νόμου του Πασόκ αρχικά σχολίασε πως σήμερα στην βουλή στήθηκε μια παράσταση με δήθεν διαξιφισμούς μεταξύ βουλευτών Σύριζα-Πασόκ και μόνο έναν εγγεγραμμένο ομιλητή από την ΝΔ.
 «Μεγάλη αβάντα στο Πασόκ, για να εκθέσει τάχα την φιλολαϊκή του θεώρηση των πραγμάτων, σαν να μην κυβέρνησε ποτέ» είπε χαρακτηριστικά.

Τo πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι μόνο το εισόδημα αλλά η υπερφορολόγηση, το υψηλό κόστος ζωής και οι μνημονιακές πολιτικές που εξαθλιώνουν τους Έλληνες, ανέφερε μεταξύ άλλων. Μάλιστα πρόσθεσε πως υπάρχει εμπαιγμός κατά των Ελλήνων αφού το μνημονιακό τόξο νομοθετεί για ένα χαμηλόποσο εγγυημένο εισόδημα την στιγμή που παρέχουν τα πάντα στους λαθρομετανάστες.

Κλείνοντας, αναφέρθηκε σε πρόσφατη επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε στον υπουργό οικονομικών Τσακαλώτο, ο οποίος ομολόγησε πως κανένα μνημόνιο δεν πέρασε για να σωθεί η Ελλάδα, δεν υπήρχε θέμα Grexit, όλα έγιναν για να σωθεί το ευρώ και η ευρωζώνη.

Στόχος της Χρυσή Αυγής είναι να σωθεί η Ελλάδα και όχι το ευρώ, ανέφερε μεταξύ άλλων.