23 Ιουν 2017

ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ «ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΝΕΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΠΩΛΗΣΗΣ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ»



Μέσα στο γενικότερο πλαίσιο της οικονομικής εξαθλίωσης που καλούνται να επιβιώσουν οι Έλληνες, έχουν να αντιμετωπίσουν και την κρατική αναλγησία.

Εγκλωβισμένοι ανάμεσα στην απόφαση, μη ανανέωσης, των αδειών πώλησης σε συνταξιούχους παραγωγούς και στο κενό νομοθέτησης για την έκδοση νέων αδειών βρίσκονται πολλές οικογένειες παραγωγών αγροτικών προϊόντων.
Ο νόμος στερεί το δικαίωμα από τους συνταξιούχους παραγωγούς που μέχρι πέρυσι είχαν άδειες πώλησης ως παραγωγοί, να πουλάνε τα αγροτικά προϊόντα που έχουν ήδη καλλιεργήσει με το προηγούμενο καθεστώς (καρπούζια, λαχανικά κ.α). Δεν προβλέπει ταυτόχρονα και στα παιδιά τους, να εκδώσουν νέες άδειες.
Ούτε σε κανέναν άλλον νέο παραγωγό να πουλήσει τα αγροτικά του προϊόντα.

Έτσι αδιάθετες μένουν στα χωράφια οι παραγωγές οι οποίες είναι εποχικές και δεν μπορούν να περιμένουν την κυβέρνηση να νομοθετήσει.

Καλούμε την Κυβέρνηση και τους κυβερνητικούς βουλευτές να δράσουν άμεσα, να γίνει νομοθέτηση που να επιτρέπει, ΣΗΜΕΡΑ, να πουλήσουν τα προϊόντα τους οι Έλληνες παραγωγοί και να μη σαπίσουν στο χωράφια.

Η αναμενόμενη ανάπτυξη με αγροτικές οικογένειες στα πρόθυρα της καταστροφής και νέους αγρότες εγκλωβισμένους ανάμεσα στην παλιά και νέα νομοθέτηση δεν μπορεί να υπάρξει!


Δώστε λύση τώρα στο πολύ σημαντικό ζήτημα!

23.06.2017
Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή
Χατζησάββας Χρήστος
βουλευτής Κιλκίς