26 Ιουν 2016

Καλή Αρχή


Παρά τις καταστροφολογίες και το σκηνικό πόλωσης που τροφοδότησαν οι υπέρμαχοι της παραμονής της Μ.Βρετανίας στην αντεθνική Ε.Ε ακόμα και με μια δολοφονία, οι Βρετανοί ψήφισαν έξοδο απο την Ε.Ε. 
Απο εκείνη την στιγμή και μετά όλα τα ΜΜΕ εντός και εκτός Βρετανίας, συμπεριλαμβανομένων και των Ελληνικών, περνάνε το μήνυμα της μετάνοιας των υπέρμαχων του Όχι και οτι θα ήθελαν να βγει ΝΑΙ σε μια δεύτερη σκέψη.
Στην καλύτερη των περιπτώσεων, αυτό είναι ένα προπαγανδιστικό μέσο για να καλύψει τις διακρατικές συμφωνίες που θα καλύψουν την έξοδο της Μ. Βρετανίας απο την Ε.Ε σαν να μην έγινε τίποτα. Στην χειρότερη, μας προετοιμάζουν ως κοινή γνώμη για τον μη σεβασμό και μη εφαρμογή της απόφασης του δημοψηφίσματος. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε μιας και στην Ελλάδα έχει ήδη ανατραπεί απόφαση δημοψηφίσματος απο τους Σοσιαλδημοκράτες του ΣΥΡΙΖΑ και τους κεντρώους των ΑΝΕΛ. Όπως και να έχει θα φανεί και θα πάρει σάρκα και οστά ο μεγάλος φόβος των υποτακτικών της Μέρκελ, ο φόβος αυτός είναι η αποκάλυψη του οτι κανένας κίνδυνος καταστροφής δεν υπάρχει απο την έξοδο απο την Ε.Ε. Μπορεί οι συνθήκες για κάθε κράτος να είναι διαφορετικές, όμως μετά απο τις δυσκολίες που θα έρθουν υπάρχει ένα φως ανάκαμψης και ανάπτυξης μετά απο ανασυγκρότηση της εκάστοτε Εθνικής οικονομίας, μιας και πιο εχθρικό περιβάλλον ανάπτυξης απο τον έλεγχο της Ευρώπης των Τοκογλύφων - Τραπεζιτών δεν μπορεί να υπάρξει.
Η Ελλάδα όμως με τους πολιτικούς που παίρνουν το χρίσμα απο τον Ελληνικό λαό να κυβερνήσουν, είναι σχεδόν βέβαιο οτι από την Ε.Ε θα φύγουμε μετά από την εθελούσια έξοδο ακόμα και της Γερμανίας.

Χατζησάββας Κ.Χρίστος
Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή
βουλευτής Κιλκίς