26 Ιουν 2016

Ακόμα μια επίθεση σε ένστολο στο Κιλκίς από Λαθρομετανάστη.Πόσα ευρώ χρηματοδότησης σε ΜΚΟ άραγε κοστολογούν οι αριστεροί απάτριδες και κεντρώοι Νεοδημοκράτες την ζωή ενός Έλληνα;
Ακόμα μια επίθεση σε ένστολο Έλληνα που φέρει το εθνόσημο, από Λαθρομετανάστη ο οποίος απολαμβάνει καταλύματος, τροφής και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης που λίγοι Έλληνες αναξιοπαθούντες απολαμβάνουν.

Το χτύπημα το δέχτηκε άνδρας της αστυνομίας, αποσπασμένος σε στρατόπεδο συγκέντρωσης λαθρομεταναστών στο Κιλκίς.
Το περιστατικό καταγράφηκε εκ του αποτελέσματος ως ελαφρύ με δυο ράμματα στο σαγόνι.
Η δικογραφία όμως αναφέρει πρόθεση για βαριές σωματικές βλάβες μιας και η περιοχή στόχευσης ήταν από το στήθος μέχρι και το κεφάλι, δηλαδή σε υψηλού κινδύνου περιοχές όπως είναι οι πνεύμονες η καρδιά και η καρωτίδα.
Το μεγάλο ερώτημα που δημιουργείτε σε όλους είναι το εξής. Ο κανονισμός οπλοφορίας των σωμάτων ασφαλείας αναφέρει ξεκάθαρα οτι η χρήση όπλου θα πρέπει να είναι μετά απο απειλή κατά της ζωής του αστυνομικού και η απάντηση να είναι ανάλογη. Γιατί οι συνάδελφοι ή και ο ίδιος ο αστυνομικός που δέχτηκε επίθεση με σουγιά με πρόθεση να του κόψουν τον λαιμό, δεν έκανε χρήση του όπλου του για ίση απάντηση μετά απο προσπάθεια θανατηφόρου χτυπήματος;
Η απάντηση βέβαια είναι στο ότι καραδοκούν δεκάδες αλληλέγγυοι του ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡ-CIA- δικηγορίσκοι της δεκάρας που θα κάνουν σημαία τους την παραδειγματική τιμωρία του αστυνομικού που θα αμυνθεί και φυσικά δεκάδες Νεοδημοκράτες πολιτευτές και στελέχη που θα τον εντάξουν αμέσως στην μεγάλη οικογένεια των εγκληματιών συμμοριτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Λύστε τώρα τα χέρια της αστυνομίας, η προδοσία έχει αρχίσει να  απειλεί ζωές!Χατζησάββας Κ. Χρίστος
Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
βουλευτής Κιλκίς