17 Μαρ 2016

ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ:ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΙΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΙΝΠολλές ήταν οι φωνές που φώναζαν τις τελευταίες ημέρες , ότι οι συγκεντρωμένοι αλλοδαποί στην Ειδομένη μπορούν να περάσουν από τα εκατοντάδες αφύλακτα σημεία προς τα Σκόπια και κυρίως από τις οδικές εξόδους σε Ευζώνους και Δοϊράνη.Έπρεπε λοιπόν, ο παγκόσμιος σεναριογράφος και οι σκηνοθέτες των μεταναστευτικών ροών να δημιουργήσουν ένα Βατερλό για κάθε τέτοια προσπάθεια ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΙΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΙΝ για όσους θα είναι ανυπάκουοι στις φωνές των αφεντών τους.

 Έτσι κάτω από τα φώτα καμερών δεκάδων δημοσιογράφων σε απευθείας μετάδοση έγινε η  «Μυστική» επιχείρηση από επιλεγμένους πρόσφυγες λιγοστούς σε σχέση με τις χιλιάδες εγκλωβισμένων.
Πέρασαν, τους συνέλαβαν και τώρα θα τους πετάξουν ξανά πίσω στην Ελλάδα, το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο. Ειδομένη ή Τίποτα. Οπότε με κλειστή Ειδομένη, μένουν για πάντα στην Ελλάδα, κανένας δεν μπορεί να κάνει τίποτα, έτσι το βάρος θα πέσει στις τοπικές κοινωνίες για ακόμα μια φορά. 

Ο Μουζάλας δε, με αναφορές στο μόρφωμα των Σκοπίων ως  «Μακεδονία»  προσπαθεί να φύγει από την  «ηλεκτρική καρέκλα» που είναι η θέση του, όπως έφυγε η Χριστοδουλοπούλου παλαιότερα, ή αν δεν το καταφέρει να πετάξει για μερικά εικοσιτετράωρα το μπαλάκι στην εξέδρα.  

Ο Καμμένος βλέποντας τα ποσοστά του να θυμίζουν τα ποσοστά Καρατζαφέρη μετά την συγκυβέρνηση, προσπαθεί να πείσει τους ψηφοφόρους ότι χτυπάει ανηλεώς αλλά συνεχίζει να στηρίζει την κυβέρνηση Τσίπρα.
Ποιος μπορεί να ξεχάσει άλλωστε την δήλωση του Ζουράρη, βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο «γραφείο Τύπου της εκάστοτε κυβέρνησης,
MEGA» ο οποίος με υπερηφάνεια δήλωσε: Θα ψήφιζα ακόμα και νόμο για προσάρτηση της Μακεδονίας στα Σκόπια, προκειμένου να στηρίξω την κυβέρνηση Τσίπρα.

Τώρα για τους «ακραίους δεξιούς» που διαγράφει ο κεντρώος Μητσοτάκης, κάποιοι λένε ότι το κάνει για να κερδίσει το «κέντρο» που σημαίνει πρωθυπουργία κάποιοι άλλοι ότι στέλνει στελέχη στο μελλοντικό «ανάχωμα» δεξιά της Νέας Δημοκρατίας. Αυτό που δεν έχουν καταλάβει ακόμα είναι ότι για να πέσουν τα ποσοστά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με την χειμαρρώδη εισροή νέων ψηφοφόρων που υπάρχει θα πρέπει να φτιάξουν «αναχώματα» Αριστερά και Δεξιά της ΝΔ.
Αριστερά και Δεξιά του ΣΥΡΙΖΑ.
Αριστερά και Δεξιά του ΠΑΣΟΚ.
Αριστερά και Δεξιά του ΚΚΕ.
Αριστερά και Δεξιά του Ποταμιού.
Αριστερά και Δεξιά των Κεντρώων.
Αριστερά και Δεξιά των ΑΝΕΛ.
Ο Φόβος τους ήμαστε εμείς, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ήμαστε και Αριστερά και Δεξιά και Επάνω και Κάτω και Μέσα και Έξω και Παντού.

Χατζησάββας Χρήστος
Γραμμ. Ν.Ο Κιλκίς ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ - βουλευτής