13 Μαρ 2016

1η Ενημερωτική εκδήλωση κατά των κέντρων φιλοξενίας - ΠολύκαστροΗ πρώτη ενημερωτική εκδήλωση του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για το θέμα των κέντρων φιλοξενίας, έγινε το Σάββατο 12 Μαρτίου στο Πολύκαστρο και σύντομα θα ακολουθήσει μια σειρά τέτοιων εκδηλώσεων.
Η επιλογή δε της πόλης του Πολυκάστρου για την πρώτη των εκδηλώσεων, είναι συμβολική, μιας και σε μερικά χιλιόμετρα υπάρχει η Ειδομένη με πάνω από είκοσι χιλιάδες αλλοδαπούς(20.000) σήμερα και η Νέα Καβάλα με πάνω από πέντε χιλιάδες (5.000) σχεδόν εφαπτόμενη ως οικισμός με την πόλη του Πολυκάστρου.

Το παρών έδωσαν εκπρόσωποι από επιτροπές κατοίκων πολλών οικισμών και κοινοτήτων της περιοχής. Είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με τις πραγματικές διαστάσεις του προβλήματος και για το μέλλον του προγραμματισμού της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που μέχρι σήμερα δεν μπορεί να προϋπολογίσει σωστά αριθμούς και ροές ούτε σε βάθος εικοσιτετραώρου.
 Έθεσαν ερωτήσεις και απαντήθηκαν από τον βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του Νομού Κιλκίς, Χατζησάββα Χρήστου, κάτοικος και ο ίδιος μερικά χιλιόμετρα από την Ειδομένη και την Νέα Καβάλα. 


Μεγάλη ικανοποίηση επικράτησε στο κοινό, όταν διαπίστωσαν ότι τα αιτήματα των κατοίκων, αποτελούν ένα μικρό μέρος μόνο της συνολικής Εθνικής θέσης που η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ προβάλει εδώ και δεκαετίες σχετικά με το θέμα της μετανάστευσης και αστυνόμευσης.
Σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωση για την νέα ενημερωτική συνάντηση που θα γίνει στον Δήμο Κιλκίς αυτή τη φορά.

Ν.Ο Κιλκίς