2 Φεβ 2015

Έτσι βγάλαμε βουλευτή στο Κιλκίς!


Με την εκλογή βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο Κιλκίς, αποδείξαμε οτι μπορεί να γίνει προεκλογικός αγώνας με 0€ κρατική χρηματοδότηση.

Βενζίνη απο το υστέρημα μας, φυλλάδια ελάχιστα απο την Κεντρική Διοίκηση του Κινήματος μας, ψηφοδέλτια μόνο στα εκλογικά κέντρα. Προσωπικές κάρτες και φυλλάδια, ούτε για αστείο.
Τα γραφεία μας χωρίς ρεύμα αλλά με γκαζόλαμπες και τα αποτελέσματα σε ραδιοφωνάκι με μπαταρίες.
Ατελείωτη και αέναη όμως η φλόγα της πίστης για την πατρίδα μας και το έθνος. Αγώνας μέχρι τέλους απο όλους μας για την απελευθέρωση του Αρχηγού μας και των συναγωνιστών μας.

Γιατί όμως όλοι οι υπόλοιποι θέλουν εκατομμύρια ευρώ, παρμένα απο τους Έλληνες, σε κρατικές χρηματοδοτήσεις;
Γιατί γεμίζουν με χαρτομάνι, δρόμους, σπίτια και αυτοκίνητα;
Μα φυσικά γιατί δεν μπορούν να διασχίσουν την πόλη και τις λαϊκές αγορές χωρίς τους φύλακες τους.
Πρέπει ο αγώνας τους να είναι αποστειρωμένος, τυποποιημένος και φυσικά όχι συλλογικός.
Ποιο κόμμα από τα υπόλοιπα είχε ομάδες υποψηφίων να κάνουν από κοινού εμφανίσεις προεκλογικά;
Ποιανού κόμματος οι οπαδοί, άσχετα με το που έβαλαν σταυρό, πήγαν να πανηγυρίσουν από κοινού στα γραφεία του κόμματός τους και όχι στα βουλευτικά γραφεία;


Στην νεολαία της ψοφοδεξιάς έχουμε να πούμε για την ανακοίνωση της σχετικά με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, περαστικά και ξύδι.
Στον γραμματέα της Ν.Ο του νέου υβριδίου κυβέρνησης, για το αν ήμασταν ανύπαρκτοι ή όχι απάντηση έδωσαν οι κάτοικοι του Κιλκίς. Μια ερώτηση έχω όμως για τον ίδιο;
Ισχύει ή όχι η ποσόστωση γυναικών στις εκλογές του δημοκρατικού κόμματος του στο Κιλκίς σε επίπεδο Νομαρχιακής επιτροπής; 


Μετά την εκλογή του βουλευτή μας, κλιμάκιο συναγωνιστών ταξίδεψαν για ακόμα μια χρονιά στην μεγάλη εκδήλωση του κινήματος μας στην Αθήνα, προς τιμήν των ηρώων πεσόντων στα Ίμια.
Αυτός είναι ο τρόπος που οι συναγωνιστές μας υποδέχονται τα θετικά αποτελέσματα των εκλογών, μέχρι να σωθεί το Έθνος μας και μέχρι να απελευθερωθεί ο Αρχηγός και οι συναγωνιστές μας. Αγώνας! Αγώνας! Αγώνας!


Αλέξανδρος Φιλίππου