26 Ιαν 2015

Πρώτη Πατριωτική δύναμη η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Νέα ημέρα, νέος ήλιος. Τρίτη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Οι Εθνικιστές του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, με τον Αρχηγό τους Νικόλαο Μιχαλολιάκο και τις διώξεις στο σύνολο της κοινοβουλευτικής τους ομάδας, κατάφεραν να νικήσουν. Να πούνε σε όλους όσους λένε οτι δεν είμαστε η τρίτη Δημοκρατική δύναμη, ότι είμαστε η Πρώτη Ελληνική πατριωτική δύναμη.
Εδώ στο Κιλκίς, απέδειξαν, οι συναγωνιστές μας ότι χωρίς χρήματα για ψηφοδέλτια, με κομμένα ή μπλοκαρισμένα τηλέφωνα, χωρίς ρεύμα στα γραφεία, με το υστέρημα τους να κάνουν εκλογές και να νικήσουν.
Γιατί όλοι οι άλλοι πρέπει να ξοδεύουν εκατομμύρια ευρώ του Ελληνικού λαού για πολιτικά μαγαζάκια των κατά τόπους υποψηφίων;
Ευχαριστούμε όλους όσους μας στήριξαν με την ψήφο τους, καλούμε όλους τους πατριώτες Έλληνες να ενωθούν κάτω από την σημαία της Ελλάδας, να συστρατευθούν με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και να μην απαντήσουν στις προκλήσεις που ακούν γύρω τους. 
Ο Σκοπός μας θέλει εργασία και αγώνα, κανένας δεν θα μας χαρίσει τίποτα, σταθείτε κοντά μας, εμείς ήμαστε η ελπίδα του Έθνους, με την βοήθεια του Θεού που ήμαστε στο σχέδιο του θα νικήσουμε.

Χατζησάββας Χρήστος
Γραμματέας Ν.Ο Κιλκίς