2 Νοε 2014

7.432 Έλληνες νεκροί απο τους δολοφόνους του ΕΑΜ ΕΛΑΣ





Τελέστηκε σήμερα το μνημόσυνο των άδικα σφαγιασμένων (7.432) Ελλήνων πατριωτών στην μάχη στον λόφο 44 από τους δολοφόνους του ΕΑΜ ΕΛΑΣ. 

Οι Έλληνες πατριώτες παρατάχθηκαν στον λόφο 44 που είναι έξω από το Κιλκίς τα ξημερώματα της 4ης Νοεμβρίου 1944, για να αμυνθούν και όχι να επιτεθούν. Γερμανός δεν υπήρχε πουθενά στην Ελλάδα ούτε για δείγμα.
Οι κομμουνιστές το ήξεραν καλά γιατί είχαν παραλάβει από τα χέρια τους τις αποθήκες υλικών δόμησης που είχαν στα σύνορα με την Γιουγκοσλαβία καθώς και χιλιάδες όπλα που τους παρέδωσαν οι Γερμανοί σε μια συμφωνία που έκαναν για ομαλή και αναίμακτη αποχώρηση από τις περιοχές που είχαν προσεγγίσει οι του ΕΛΑΣ. Παρόλα αυτά βρήκαν την πρόφαση και την ταμπέλα ‘’ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ’’  συμπεριέλαβαν στην κατηγορία αυτή όλους τους Έλληνες πατριώτες που μέχρι εκείνη την ώρα πολεμούσαν ενάντια στους Γερμανούς και τους Βουλγάρους.
Σκότωσαν πολύ λίγους στην μάχη αφού υπερτερούσαν οι ΕΛΑΣΙΤΕΣ μιας και ήταν από όλη την Θεσσαλία και την Μακεδονία και αιχμαλώτισαν περίπου 7.000.
Τους έκλεισαν στις καπναποθήκες του Σιδηρόπουλου και του Βογιατζή στο Κιλκίς και περνώντας τους από λαϊκό δικαστήριο τύπου πασαρέλας με αλαλαγμούς και ζητωκραυγές φώναζαν ΘΑΝΑΤΟΣ! Είναι φασίστας! – Είναι ταγματασφαλίτης! ΘΑΝΑΤΟΣ!.
Γέμισαν σε 15 ημέρες όλα τα ρέματα της γύρω περιοχής με αποκεφαλισμένα πτώματα, μιας και δεν έριξαν ούτε μια σφαίρα στις 7.000 εκτελέσεις. Κονσερβοκούτια, μπαλτάδες και σουγιάδες είχαν την τιμητική τους. Ποτάμια Ελληνικού αίματος χύθηκε από ανθέλληνες.
Οι σφαγές των τζιχαντιστών μπροστά στην σφαγή του Κιλκίς είναι ‘’παιδική χαρά’’.
Νομιμοποίηση στους σφαγείς καθώς και συντάξεις αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης έδωσε ο Ψευτοεθνάρχης Καραμανλής και η ψευτοδεξιά που μέχρι σήμερα εκτελεί Έλληνες ΄΄ σπρώχνοντας ΄΄ τους με την οικονομική κατάντια των Ελλήνων από τις ταράτσες . όπως επίσης, στοχοποιεί και υποθάλπει  τους δολοφόνους των Συναγωνιστών Μανώλη και Γιώργου.


 Για μια ακόμη χρονιά βροντερό παρών έδωσαν συναγωνιστές της Νομαρχιακής Επιτροπής του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με συμμετοχή συναγωνιστών από τις δύο τοπικές του νομού. Μέσα σε ζητωκραυγές και επευφημίες κατατέθηκε στεφάνι από τον γραμματέα της Ν.Ε Κιλκίς. Τα συγχαρητήρια ήταν μαζικά που δεχτήκαμε, με το παράπονο ότι η μοναδική παρουσία νεολαίας με δυναμισμό ήταν για μια ακόμα φορά η δική μας.  Εύκολο και σίγουρο είναι το συμπέρασμα ότι σε μερικά χρόνια θα ήμαστε οι μόνοι συνεχιστές σε τέτοιους είδους εκδηλώσεις μνήμης και τιμής.   






Ακολούθησε η πρώτη λειτουργία στα υπό κατασκευήν ακόμα νεα γραφεία μας στο κιλκίς.
Αποδείχτηκε ότι και αυτά είναι μικρά για να μας χωρέσουν. Έγινε αναφορά στον ένα χρόνο από την άνανδρη δολοφονία των δύο συναγωνιστών μας Μανώλη Καπελώνη και Γιώργου Φουντούλη από τους αναρχοκομουνιστές με άμεση συνέργια με την χούντα Σαμαρά – Βενιζέλου και την απόλυτη συγκάλυψη τους και στην δολοφονία αλλά και στις συνεχείς επιθέσεις – προκλήσεις από το παρακράτος. Επίσης έγινε ακόμα μια αναφορά στον πολιτικό κρατούμενο Αρχηγό μας, συναγωνιστή Νικόλαο Μιχαλολιάκο και των υπολοίπων άδικα προφυλακισμένων συναγωνιστών μας.

  
Ζήτω ο Αρχηγός!
Ο Θεός μαζί μας!
Χ.Χ