6 Σεπ 2014

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Ελλήνων αγροτών - Ενημερωτική συνάντηση στις Καστανιές του Ν. Κιλκίς

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Ελλήνων αγροτών - Ενημερωτική συνάντηση στις Καστανιές του Ν. Κιλκίς

Στην συνάντηση το παρόν έδωσε και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Συναγωνιστής
 Μιχάλης Τσακίρης, καθώς και το μέλος της Κίνησης Εθνικιστών Δικηγόρων Θεσσαλονίκης, Συναγωνιστής Απόστολος Τζαρός.Την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου, κλιμάκιο συναγωνιστών παραβρέθηκε στις Καστανιές του Ν. Κιλκίς, κατόπιν πρόσκλησης από κατοίκους του χωριού, προκειμένου να πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση, να αναλυθούν οι πολιτικές θέσεις του κινήματός μας αλλά και να παρουσιαστούν οι λύσεις που προτείνει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα στον αγροτικό τομέα και τα Εθνικά και κοινωνικά ζητήματα γενικότερα.
Αφού οι Συναγωνιστές έδωσαν το ιδεολογικό στίγμα, παρουσίασαν το γενικό πολιτικό πλαίσιο στο οποίο κινείται η Χρυσή Αυγή, και αφού τόνισαν πως το Εθνικιστικό Κίνημα έχει αποδείξει πως δεν κάνει ούτε βήμα πίσω στον αγώνα για Πατρίδα και Ελευθερία, παρά τις διώξεις και την τρομοκρατία κράτους και παρακράτους, ανέλυσαν τις βασικές θέσεις μας για όλα τα κοινωνικά και εθνικά ζητήματα, αλλά κυρίως τις θέσεις μας που αφορούν την αγροτική ανάπτυξη.
Σε ένα ιδιαίτερο θερμό κλίμα οι κάτοικοι που στην πλειοψηφία τους είναι αγρότες και ζουν στο πετσί τους τους πρόσφατους λεονταρισμούς της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά έναντι της Ρωσίας που προκάλεσαν το καταστροφικό εκ μέρους της Ρωσίας εμπάργκο στα αγροτικά προϊόντα, αγκάλιασαν τις θέσεις του κινήματός μας για απεμπλοκή από τις προσταγές της κατ’ επίφαση «Ε.Ε» στον τομέα της αγροτικής ανάπτυξης και της ανάγκης επιστροφής στην Εθνική οικονομία, με κύριο και πρωταρχικό στόχο την πραγματική ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και την εξασφάλιση σε πρώτη φάση της αυτάρκειας της Πατρίδας μας σε είδη πρώτης ανάγκης και την προώθηση των ποιοτικότατων Ελληνικών αγροτικών προϊόντων διεθνώς.
Τονίστηκε ιδιαίτερα πως ραχοκοκαλιά του Έθνους είναι οι Έλληνες αγρότες και εργάτες της χώρας μας, οι οποίοι σαφώς και έχουν Πατρίδα, σε αντίθεση με τα όσα ευαγγελίζονται οι κάθε λογής αριστεριστές.
Η συνάντηση συνεχίστηκε μέχρι αργά με έναν ιδιαίτερα εποικοδομητικό διάλογο και έκλεισε με την υπόσχεση όλων να συμβάλλουν με όλες τις δυνάμεις τους στον σκληρό αλλά ανυποχώρητο αγώνα της Χρυσής Αυγής ενάντια στην τυραννία των τοκογλύφων και των ντόπιων υποτακτικών τους.
Οι Έλληνες Αγρότες ήταν, είναι και θα είναι μπροστάρηδες στους Εθνικούς και κοινωνικούς αγώνες. Δεν θα επιτρέψουν την οριστική διάλυση των Εθνικών υποδομών του αγροτικού τομέα και στηρίζουν μαζικά τον μοναδικό και αληθινό συμπαραστάτη τους: Τον Λαϊκό Σύνδεσμο – Χρυσή Αυγή
ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ – ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ   
- See more at: http://www.xathess.gr/index.php/enimerosi/view/884#sthash.vqbFgBWb.hxzQ6CtE.dpuf