27 Απρ 2014

Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία - Π.Ε ΚιλκίςΔεν χωρούσε ο κόσμος στα γραφεία της Τ.Ο του Λαϊκού Συνδέσμου στο Κιλκίς. Ο κόσμος ήρθε να γνωρίσει από κοντά τους τρεις υποψηφίους για την περιφερειακή ενότητα του Κιλκίς στον συνδυασμό Ελληνική Αυγή για την κεντρική Μακεδονία.Επικεφαλής του συνδυασμού Ελληνική Αυγή για την κεντρική Μακεδονία είναι ο Χρυσομάλλης Νικόλαος


Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης του Νομού Κιλκίς είναι ο Χατζησάββας Χρίστος

Οι τρείς υποψήφιοι για το Κιλκίς είναι με αλφαβητική σειρά.


  • Γεωργιάδης Άγγελος. (Κρηστώνη)
  • Ηλιάδου - Μπάκα Χριστίνα. (Κιλκίς)
  • Μενεξέ Ιωάννα. (Άσπρος)


Όλοι οι συναγωνιστές θα δώσουν τον ιερό αγώνα υπεράσπισης των ιδεών και των ιδανικών των χιλιάδων ετών ιστορίας του Έθνους μας, μέσω των εκλογών που έρχονται. Το κίνημα μας πρέπει και θα θριαμβέψει στις επόμενες εκλογές. Πρέπει και θα νικήσει το σάπιο πολιτικό κατεστημένο. Σε αντίθετη περίπτωση οι ψεύτες, οι κλέφτες, οι καταχραστές και δολοφόνοι του Ελληνικού έθνους θα συνεχίσουν να καταστρέφουν τις ζωές και τις ψυχές των παιδιών μας. Θα μας κλείσουν φυλακές, θα σταματήσουν την πολιτική μας δράση, αλλά την Εθνικιστική μας δεν μπορούν να την καταστείλουν με νομικά τερτίπια και δολοφονίες από τα τσιράκια του συστήματος με τις ευλογίες Σαμαρά και Δένδια. 
Ο κόσμος το γνωρίζει καλά και γι αυτό μας αγκαλιάζει σε κάθε μας εμφάνιση και πετάει στον βόθρο τις κάλπικες δημοσκοπήσεις που δημοσιεύουν τα ΜΜΕ που ξεπληρώνουν γραμμάτια εκατομμυρίων ευρώ.
Εκατοντάδες ήταν οι πολίτες του Κιλκίς που στην θέα φυλλαδίων γυρνούσαν την πλάτη με χαρακτηριστική απαξία για οποιαδήποτε ενασχόληση με την πολιτική, με το άκουσμα όμως του ονόματος Ελληνική Αυγή και την θέα των Ελληνικών συμβόλων στις μπλούζες μας, γυρνούσαν και ζητούσαν τα φυλλάδια με τις θέσεις μας.

Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος, σε κατάσταση επιβίωσης και ξέρει πολύ καλά ότι με 500 ευρώ από ψεύτικο πλεόνασμα τα παιδιά τους δεν μπορούν να ζήσουν.