9 Απρ 2014

Εκλογές Μαΐου 2014



Ο Λαϊκός σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, καλεί όλους τους υποψηφίους μας, υποστηρικτές και ψηφοφόρους μας στο Κιλκίς να δώσουν με ήθος και αξιοπρέπεια την μάχη για τις εκλογές του Μαϊου. Να στηρίξουν τον συνδυασμό μας για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ) και πρωτίστως το ψηφοδέλτιο των Ευρωεκλογών.
 

Στις εκλογές αυτές το διακύβευμα  είναι η επιβίωση η όχι του Έθνους και της πατρίδας δια μέσω του Εθνικιστικού Κινήματος. Για να μπορέσουμε να θέσουμε προ των ευθυνών τους, τους σκευωρούς του Σαμαρά που φυλάκισαν τον Αρχηγό και τους συναγωνιστές μας, που διέταξαν να εισβάλουν στα γραφεία και στα σπίτια μας  και στοχοποίησαν και δολοφόνησαν τα αδέρφια μας Γιώργο και Μανώλη.
Είναι ξεκάθαρο από όλα τα παραπάνω ότι οι κοκορομαχίες για τις Δημοτικές εκλογές που έχουν κατά βάση ικανοποίηση φιλοδοξιών για θέσεις αλλά και οικονομικά οφέλη, μας αφήνουν παντελώς αδιάφορους από την στιγμή που για οικονομικούς και μόνο λόγους δεν θα λάβουμε μέρος ως Ελληνική αυγή για το Κιλκίς και Παιονίας στην εκλογική διαδικασία των Δημοτικών εκλογών. 
Καμία στήριξη στους διώκτες μας!
Καμία στήριξη στους καταχραστές του κόπου των Ελλήνων εργαζομένων. Καλούμε τους ψηφοφόρους μας να λειτουργήσουν κατά συνείδηση και να πράξουν ότι θεωρούν καλύτερο για τον τόπο τους, χωρίς κομματικά κριτήρια να ψηφίσουν νέους καθαρούς και να ΄΄μαυρίσουν΄΄ τους βρώμικους ανεξαρτήτως του συνδυασμού που μετέχουν, είτε να ψηφίσουν μόνο για την αντιπεριφέρεια Κιλκίς και τις Ευρωεκλογές.
Ούτε αριστεροί ούτε δεξιοί δεν είναι ΄΄ δικοί μας ΄΄. 
Εμείς ως ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, δεχτήκαμε προτάσεις από όλους ανεξαιρέτως τους χώρους να στηρίξουμε ανοιχτά ή κρυφά τις δημοτικές παρατάξεις που υπάρχουν στους δυο Δήμους του Νομού μας. Μας έταξαν τα ΠΑΝΤΑ! Οικονομική ενίσχυση των ταμείων των τοπικών μας, εισαγωγή στα ψηφοδέλτια τους δικών μας υποψηφίων ή και θέσεις αντιδημάρχων σε περίπτωση εκλογής. Σε όλες τις περιπτώσεις η απάντηση μας ήταν ΌΧΙ.
Δυστυχώς γιαυτούς ακόμα δεν έχουν καταλάβει ποια είναι τα κίνητρα μας, αυτή θα είναι και η Αχίλλειος πτέρνα τους. 
Η μεγάλη μάχη είναι η καταγραφή των ποσοστών μας στις Ευρωεκλογές, η τύχη του κινήματος και του Έθνους μας θα κριθεί από το αποτέλεσμα τους. 
Τα μεγαλύτερα και ισχυρότερα χτυπήματα του συστήματος στο κίνημα μας θα γίνουν ΤΩΡΑ! 
Δύναμη και πίστη συναγωνιστές για την τελική Νίκη. Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!


ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν.Ε ΚΙΛΚΙΣ