29 Απρ 2013

2η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
Το Σάββατο 27 Απριλίου 2013 η Ν. Ε του Λαϊκού συνδέσμου Χρυσή Αυγή, ανταποκρινόμενη στο πανελλήνιο κάλεσμα του κινήματος για ακόμα μια αιμοδοσία  εμπλούτισε τα αποθέματα της τράπεζας αίματος της.
Πολλές φορές μέσα στον τελευταίο χρόνο, συναγωνιστές φίλοι, υποστηρικτές αλλά και Έλληνες που δεν ανήκουν στην ιδεολογία μας, ζήτησαν την βοήθεια μας και τους την παρείχαμε πιστοί στην αρχική μας δέσμευση για τράπεζα αίματος για τον βαλλόμενο και δοκιμαζόμενο Έλληνα.
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νομαρχιακό νοσοκομείο Κιλκίς είναι απίστευτα, με έλλειψη προσωπικού με μια νέα πτέρυγα που παλιώνει πριν παραδοθεί και πολλά άλλα τραγελαφικά – συνηθισμένα δυστυχώς για την Ελλάδα του 2013. Το προσωπικό του νοσοκομείου όμως είτε επιστημονικό, είτε βοηθητικό, είτε διοικητικό καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες για να κρατήσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες του σε ένα αποδεκτό για τα δεδομένα επίπεδο.
Η Χρυσή Αυγή έδωσε το στίγμα της σε ακόμα μια δράση – πράξη υπέρ των Ελλήνων, όταν όλοι οι υπόλοιποι έχουν αντιδράσεις υπέρ των αλλοδαπών εποίκων.