26 Μαρ 2018

Αγωνιστικό μήνυμα Ν. Γ. Μιχαλολιάκου και παρουσία βουλευτών Χρυσής Αυγής στην δυναμική εκδήλωση του ΕΛΑΜ στην Λεμεσό - Φωτορεπορτάζ

Ο κοινός αγώνας του ΕΛΑΜ και της Χρυσής Αυγής αποδεικνύει πως τα ιδανικά των αγωνιστών της ΕΟΚΑ παραμένουν ζωντανά και πιο επικαιρα από ποτέ και πως η Κυπριακή γη εχει φωνή, η οποία ήταν, είναι και θα είναι πάντα Ελληνική.
Ακολουθεί το Αγωνιστικό μήνυμα του Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου:
"Περήφανοι Έλληνες της Κύπρου από την πόλη των Αθηνών απευθύνω θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό σε όλους εσάς που διατηρείτε αναλλοίωτες και πάντα ζωντανές τις ιερές αξίες και τα ιδανικά του Ελληνισμού στο νοτιότερο τμήμα του, την Κύπρο μας. Σε λίγες μέρες θα δώσετε την μάχη των Προεδρικών εκλογών, στην οποία ενάντια σε όλους όσους μεθόδευσαν την παράδοση της Κύπρου στην Τουρκία μέσω της Ομοσπονδίας, απέναντι σε αυτές τις τακτικές υπάρχει μια καθαρή Εθνική Φωνή!

Ο Χρίστος Χρίστου, Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου, ο οποίος αποτελεί την μοναδική ξεκάθαρη αντιομοσπονδιακή επιλογή για τον Κυπριακό Ελληνισμό.
Για την Χρυσή Αυγή δεν νοείται Εθνικιστής στην Κύπρο, του οποίου η ψήφος στις προεδρικές εκλογές της 28ης Ιανουαρίου δεν θα οδηγηθεί υπερήφανα και συνειδητά στον Χρίστο Χρίστου, τον υποψήφιο της Κυπριακής Δημοκρατίας εκ μέρους του ΕΛΑΜ.
Είμαι σίγουρος πως οι Έλληνες της Κύπρου ως γνήσια παιδιά του Εαυγόρα και του Αυξεντίου δεν θα επιτρέψουν την εκχώρηση της Κύπρου μας στον βάρβαρο τούρκο. Σ΄ αυτήν την εκλογική μάχη παρά τον πόλεμο και τους αποκλεισμούς έχω την βεβαιότητα ότι θα πετύχετε μία ακόμα περήφανη Νίκη.
Τούτη η γη έχει φωνή και η φωνή αυτή είτε το θέλουν είτε όχι ήταν, είναι και θα είναι Ελληνική!
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή , Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος"