26 Μαρ 2018

Οι Μακεδόνες βουλευτές της Χρυσής Αυγής στο “Εμπρός” για το Μακεδονικό ζήτημα

Χρήστος Χατζησάββας: Όλο το πολιτικό σύστημα ξεπουλάει το όνομα της Μακεδονίας μας, όμως αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο. Μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αντιστέκεται εδώ και 25 χρόνια. Όλος ο Ελληνικός λαός πλανήθηκε και πίστεψε ότι ήμασταν κερδισμένοι με τον όρο ΠΓΔΜ όμως στην πραγματικότητα ήταν αναγνώριση των Σκοπίων ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας» που απλά την προσδιόριζαν γεωγραφικά στην περιοχή της Πρώην Γιουγκοσλαβίας. Η προδοσία συνεχίζεται με τους ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΚΚΕ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, που με διεθνή πίεση σπεύδουν να ξεπουλήσουν το όνομα της Μακεδονίας μας. Με πρόφαση ότι ο τωρινός πρωθυπουργός είναι μετριοπαθής – καλό παιδί και θα κατεβάσει αγάλματα και πινακίδες, σκέφτονται να παραχωρήσουν αμαχητί το όνομα Μακεδονία, μιας και δεν θα υπάρξουν αλυτρωτικές ή άλλου είδους διεκδικήσεις από μέρους τους. Αν στις επόμενες εκλογές δηλαδή, βγει στην κυβέρνηση των Σκοπίων ο Γκρουέφσκι και το VMRO, και βάλει ξανά τα αγάλματα και τις πινακίδες, υπάρχει ρήτρα με την οποία θα τους… πάρουν το όνομα πίσω; Αυτά όλα είναι γελοιότητες, το θέμα είναι η Εθνική ταυτότητα που θα δημιουργηθεί. Θα υπάρχει, ξαφνικά, έθνος «Μακεδόνων», οι Σκοπιανοί δηλαδή, και γλώσσα «Μακεδονική», αυτό το συνονθύλευμα λέξεων που μιλάνε τώρα οι Σκοπιανοί. Αν το καταφέρουν αυτό, τότε ακόμα και να μην διεκδικούν τίποτα, θα έχουν κερδίσει τα πάντα. Θα διαβάζει το παιδάκι του δημοτικού κάπου στον κόσμο για τις μάχες που κέρδισε ο Μακεδονικός στρατός, για την μακεδονική φάλαγγα, για την μακεδονική κοπίδα και σάρισα και, ψάχνοντας στο διαδίκτυο να βρει ποιοι είναι αυτοί οι Μακεδόνες που κατάφεραν όλα αυτά, θα του βγάζει ως αποτέλεσμα τα Σκόπια και τους ψεύτικους Μακεδόνες τους. Ό,τι ανακαλυφθεί μετά από χίλια χρόνια μέσα στην Ελλάδα και χαρακτηριστεί ότι ανήκει στον Μακεδονικό πολιτισμό, όλος ο κόσμος θα αναζητάει να βρει διαδικτυακά τι είναι οι Μακεδόνες και Μακεδονία, και ως αποτέλεσμα θα βγαίνει το μόρφωμα των Σκοπίων. Θα έχει κερδίσει ό,τι υπάρχει και ό,τι θα υπάρξει, χωρίς καν να προβεί σε κάποια άλλη ενέργεια, μόνο με την απόκτηση υπόστασης ως Μακεδονικό Έθνος. Το αν θα είναι Νέα ή Νova,καμία σχέση δεν έχει. Όσο για το δήθεν αθώο αφήγημα που πέταξαν οι πρακτορίσκοι των ΑΝΕΛ για Κεντρική Βαλκανική Δημοκρατία, υποκρύπτει όχι μόνο ξεπούλημα ονόματος, αλλά και Ελληνικών εδαφών, και ας προσέξουν, δεν είναι όλοι σαν τους ψηφοφόρους τους, κάποιοι έχουν ξυπνήσει. Η μοναδική ευκαιρία για διάλυση των Σκοπίων είναι πλέον ορατή, καμία λύση δεν πρέπει να δοθεί, το πρόβλημα είναι δικό τους και όχι δικό μας. Η πρώτη σελίδα της εφημερίδας μας ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο πρώτο της φύλλο έγραφε «Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας. Με καλύπτει πλήρως!
ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ, Βουλευτής ΚΙΛΚIΣ

Αντώνης Γρέγος: Ήρθε λοιπόν η ώρα… να δείξει για μια ακόμα φορά το λεγόμενο αντεθνικό τόξο ότι δεν θα διστάσει να προχωρήσει σε μια ακόμα Εθνική προδοσία. Αυτή του ξεπουλήματος της Ιερής Γης μας. Της Γης της Μακεδονίας. Και μαζί της Ιστορίας μας. Των Εθνικών Αγώνων. Των Ηρώων και των παραδόσεων. Του πολιτισμού μας. Των Ιερών Συμβόλων και τα ότι περιλαμβάνει η μία και μοναδική Ελληνική Μακεδονία. Ήρθε λοιπόν η ώρα και μαζί και το Ιερό χρέος των Ελλήνων Εθνικιστών να πρωτοστατήσουν όπως πάντα στον Εθνικό Αγώνα για την αποτροπή αυτής της προδοσίας. Οι στιγμές είναι κρίσιμες και η Εθνική τραγωδία και ταπείνωση δεν θα έχει ούτε προηγούμενο ούτε περιθώριο αναστροφής. Γι’ αυτό σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές θα δώσουμε ένα αγώνα Εθνικό και Ιερό. Δεν δεχόμαστε ούτε γεωγραφικούς, ούτε σύνθετους προσδιορισμούς. Δεν δεχόμαστε τίποτα που να περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία, πόσο μάλλον δήθεν μειονότητες, πολιτισμό. Και οποιαδήποτε αλυτρωτική ενέργεια. ΟΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΣ!!!
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΕΓΟΣ, Βουλευτής Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Σωτηρία Βλάχου: Μακεδονία, Γη Ελληνική! Βρισκόμαστε ξανά μπροστά σε μια έντονη διπλωματική κινητικότητα για το θέμα των Σκοπίων, το «Μακεδονικό». Για εμάς τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, και ειδικά για όσους ζούμε στην Μακεδονία, δεν υπάρχει κανένα θέμα «Μακεδονικό» που να είναι άλυτο, υπάρχει μόνο για τους εχθρούς μας. Χιλιάδες επιγραφές γραμμένες στην ελληνική γλώσσα, η αρχαιολογία, η γεωγραφία, η ιστορία μαρτυρούν την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας. Η εκκλησία μας έχει μαρτυρήσει με λόγο και αίμα κλήρου και λαού την ελληνικότητά της. Επιτέλους, πρέπει οι παραχαράκτες της ιστορίας να καταλάβουν πια ότι υπάρχει μία μόνο Μακεδονία και είναι ελληνική! Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας! Καμιά αποδοχή του όρου «Μακεδονία» ως συστατικό ονόματος κάποιου άλλου κράτους! Όχι στους προδότες της χώρας μας που θέλουν να την ξεπουλήσουν χάριν της ευρωπαϊκής ενοποίησης.
ΣΩΤΗΡΙΑ ΒΛΑΧΟΥ Βουλευτής ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ



Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-makedones-bouleutes-ths-chrushs-aughs-sto-empros-gia-to-makedoniko-zhthm#ixzz5Astg9ZLQ