27 Μαρ 2018

Χρήστος Χατζησάββας: ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ συνεχίζουν την υποβάθμιση της Παιδείας! 2 ΒΙΝΤΕΟ


Στην Ολομέλεια της Βουλής, τοποθετήθηκε επί του νομοσχεδίου για τον πανεπιστήμιο δυτικής Αττικής ο Βουλευτής Κιλκίς Χρήστος Χατζησάββας, όπου τόνισε ότι προβλέπεται η περαιτέρω υποβάθμιση της Δυτικής Αττικής από την ίδρυση ενός πανεπιστημίου το οποίο θα εξελιχθεί σε ένα ακόμη άντρο ανομίας και παραβατικότητας.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ 2 ΒΙΝΤΕΟ>>

BINTEO 1

BINTEO 2

Εκτός των άλλων, ο Συναγωνιστής τόνισε ότι η ρύθμιση μετά την συνένωση των ΤΕΙ Πειραιά και Αθήνας θα δημιουργήσει αποφοίτους ΤΕΙ κα ΑΕΙ, ήτοι αποφοίτους δυο ταχυτήτων, ενώ σημείωσε την ύπουλη τακτική της κυβέρνηση να επιτίθεται σε οτιδήποτε εθνικό, με πρόσφατο παράδειγμα την κατάργηση του εορτασμού στα σχολεία των Τριών Ιεραρχών.
Κλείνοντας, όσον αφορά το ακανθώδες ζήτημα των παιδικών σταθμών, ο Χρήστος Χατζησάββας ανέφερε ότι η κυβέρνηση νομοθετεί χωρίς να σκέφτεται τους εργαζομένους στους παιδικούς σταθμούς, αλλά παράλληλα και χωρίς να έχει τις κατάλληλες υποδομές για την καθιέρωση της δίχρονης υποχρεωτικής εκπαίδευσης νηπίων.
Στην δευτερολογία του ο Συναγωνιστής Χατζησάββας τόνισε την απαράδεκτη παρέμβαση της άθεης αριστερής κυβέρνησης στο αυτοδιοίκητο της Εκκλησίας με την τροπολογία, η οποία αφαιρεί την καθοριστική ψήφο από τον εκάστοτε μητροπολίτη Σύρου που προεδρεύει στο Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chrhstos-chatzhsabbas-suriza-kai-anel-sunechizoun-thn-upobathmish-ths-paide#ixzz5AweRBhMC