17 Μαΐ 2014

ΑΥΤΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!



Την προηγούμενη Κυριακή το Κιλκίς είχε την ατυχία να δεχτεί επίσκεψη από ένα μέλος της ομάδας που έστησε τις πολιτικές διώξεις  ενάντια στον Λαϊκό Σύνδεσμο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, στον Αρχηγό μας,  στους βουλευτές και τα στελέχη μας. Ο ΄΄ δικαιοσύνης ΄΄ Αθανασίου ήρθε, γιόρτασε, έφαγε, ευχήθηκε και έφυγε, ήταν το κεντρικό νόημα των δημοσιευμάτων σε εφημερίδες ηλεκτρονικές και έντυπες του Νομού μας. Ξέχασαν να αναφέρουν το βασικό θέμα της επίσκεψης του. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Τι έγινε, δεν έχουμε συλλήψεις, δεν έχουμε δικογραφίες, δεν έχουμε τίποτα στο Κιλκίς, συζήτησε με εκπροσώπους όλων των κομμάτων πλην ΄΄ Λακεδαιμονίων΄΄. Φυσικά δεν το ανέφεραν πουθενά, ούτε και θα το παραδεχτούν το αντικείμενο της συζήτησης τους. 
Ας περάσουμε όμως στα περιστατικά. Την ίδια ημέρα το απόγευμα τα ποντιακά σωματεία του Νομού μαζί με την αντιπεριφέρεια Κιλκίς οργάνωσαν την τελετή μνήμης της γενοκτονίας των ποντίων στην κεντρική πλατεία του Κιλκίς. Κλιμάκιο συναγωνιστών της Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία που στηρίζει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με παρουσία όλων των περιφερειακών συμβούλων Γεωργιάδη Άγγελου, Ηλιάδου (ΜΠΑΚΑ) Χριστίνα και Μενεξέ Ιωάννας έκανε εγγραφή στην λίστα καταθετών στεφάνων. Μισή ώρα μετά και ενώ από τα σωματεία έγινε δεκτή η εγγραφή, ο Λαζαρίδης του ΣΥΡΙΖΑ και ο Θωμαϊδης Παύλος του Τζιτζικώστα πίεσαν τον Αστυνομικό Διευθυντή να μας ανακοινώσει ότι η Περιφέρεια δεν μας επιτρέπει να καταθέσουμε στεφάνι. Οι Έλληνες Εθνικιστές δηλαδή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ του Κιλκίς, που ήταν εκεί, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΣΤΕΦΑΝΙ. Φυσικά και το στεφάνι κατατέθηκε μιας και ο κόσμος άρχισε να αντιδράει και να ρωτάει ΓΙΑΤΙ; Ο Βουλευτής της ΝΔ Γεωργαντάς, είπε με ειλικρίνεια ότι ΄΄ Η εντολή δόθηκε ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ΄΄ 

Από πάνω η από κάτω, από μπροστά ή από πίσω, το αποτέλεσμα γιαυτούς πάντα γυρίζει μπούμερανγκ και είναι υπέρ των Ελλήνων Εθνικιστών. 


Μη σας ξεγελάνε τα χαμόγελα και τα ψεύτικα λόγια των υποψηφίων της δεξιάς που το παίζουν φιλικά προσκείμενοι στους Εθνικιστές γιατί πολύ απλά, ΑΥΤΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!

Καλούμε όλους τους υποστηρικτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να πλαισιώσουν τον συνδυασμό της Ελληνικής Αυγής αυτή την Κυριακή αλλά και το Ευρωψηφοδέλτιο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ την επόμενη Κυριακή και να θυμούνται ότι η ψήφος τους δεν θα καθορίσει πέντε χρόνια αλλά ,τουλάχιστον,  πέντε γενεές Ελλήνων  παιδιών μας γεννημένων και αγέννητων.

Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.



Χατζησάββας Κ. Χρίστος
Γραμματέας Ν.Ε 
Λαϊκού Συνδέσμου
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΙΛΚΙΣ