13 Μαΐ 2014

Ταυτόχρονες δράσεις σε Κιλκίς και Παιονία .





Ταυτόχρονες δράσεις σε Κιλκίς και Παιονία αυτό το Σαββατοκύριακο από τους συναγωνιστές που αποτελούν την επιτροπή εκλογικού αγώνα στον νομό μας.



Η συναγωνίστρια Ιωάννα Μενεξέ υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ο οποίος στηρίζεται από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μαζί με τους συναγωνιστές της Τ.Ο Πολυκάστρου Κιλκίς ενημέρωσαν με έντυπο υλικό για τις θέσεις μας τους συμπολίτες μας στην λαϊκή αγορά στο Πολύκαστρο και στην Γουμένισσα Κιλκίς. Ο κόσμος ζητούσε από μόνος του έντυπα με τις θέσεις μας και μας έδειχνε ότι η αληθινή δημοσκόπηση θα είναι η κάλπη.


Οι Συναγωνιστές Γεωργιάδης Άγγελος και Ηλιάδου Χριστίνα (ΜΠΑΚΑ) επισκέφτηκαν πολλά χωριά του Κιλκίς και την κεντρική αγορά της Πόλης μας. Μίλησαν με φίλους του κινήματος και δέχτηκαν τα συγχαρητήρια για την αγωνιστική τους διάθεση αλλά και την επιμονή των μελών του κινήματος μας να δίνουν την ιερή μάχη για το Έθνος την οικογένεια και το δικαίωμα να μην ήμαστε θρησκευτική μειονότητα οι χριστιανοί σε λίγα χρόνια, μέσα στην ίδια μας την χώρα.









Την Τετάρτη 14 Μαΐου και ώρα 19:00 θα γίνει στην Τ.Ο Κιλκίς ενημέρωση εκλογικών αντιπροσώπων για την μεγάλη προσπάθεια που θα πρέπει να καταβληθεί την ημέρα των εκλογών για να μην υπάρξει περιθώριο να υπάρξουν προβλήματα στην εκλογική διαδικασία.  Μπορούν να προσέλθουν και όλοι όσοι θέλουν να εγγραφούν ως εκλογικοί αντιπρόσωποι.