27 Μαΐ 2014

2η Θέση ο νομός Κιλκίς πανελλαδικά σε ποσοστά της Χ.Α!


Το αποτέλεσμα αυτό είναι αποτέλεσμα των θυσιών των δολοφονημένων συναγωνιστών μας Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.
Όλων των συναγωνιστών που βρίσκονται άδικα προφυλακισμένοι μακριά από τις οικογένειες τους. 

Στους συναγωνιστές εδώ στο Κιλκίς που με λεφτά από την τσέπη τους έτρεχαν από άκρη σε άκρη να μοιράσουν ενημερωτικό υλικό. 
Στους συναγωνιστές που ήταν εκλογικοί μας αντιπρόσωποι
Στους δύο πρώην βουλευτές μας που εγκατέλειψαν το καράβι και έδωσαν ακόμα μεγαλύτερη αξία και βαρύτητα σε όλα τα παραπάνω! 
Στους ψηφοφόρους μας που αντιστάθηκαν στο κλίμα τρομοκρατίας των ΜΜΕ και των αφεντικών τους. 
Μα πάνω από όλα είναι αποτέλεσμα Του φυλακισμένου πολιτικού κρατούμενου συναγωνιστή Νικόλαου Μιχαλολιάκου και γενικό γραμματέα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που μας δίνει δύναμη και βάζει ψηλά τον πήχη που πρέπει να φτάσουμε και μας δίνει την απίστευτη ευκαιρία, μέσα στην απαξία των πάντων να υπάρχει ένα πολιτικό επαναστατικό κόμμα που μπορούμε με καθαρή συνείδηση να ήμαστε ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ. 


Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!




Ενδεικτικά αποτελέσματα απο Προπύργια του Εθνικισμού στο Κιλκίς αλλα και τα ''κόκκινα'' κάστρα που γίνονται Εθνικιστικά και οι Έλληνες Εθνικιστές που είχαν εγκλωβιστεί στο ΚΚΕ επιστρέφουν στην Εθνικιστική οικογένεια και απελευθερώνετε η δύναμη που κρύβουν μέσα τους που πηγάζει απο την αγάπη για την πατρίδα και τον χριστιανισμό μας. Καλωσορίζουμε τους νέους μας συναγωνιστές και τιμούμε τους παλαιότερους οι οποίοι ηγήθηκαν των δύσκολων για την ιδιοσυγκρασία μας εκλογικών αγώνων!