16 Ιουλ 2017

Χρ.ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ Τ.Ε.ΙΜε αφορμή την συζήτηση που έγινε στην αντιπεριφέρεια Κιλκίς πριν μερικούς μήνες για την μετεγκατάσταση σχολείων λόγω ακαταλληλότητας των κτιριακών τους εγκαταστάσεων, πραγματοποιήθηκε και μια συζήτηση για το θέμα του Τ.Ε.Ι Κιλκίς.


Μίλησαν όλοι οι βουλευτές, ο Δήμαρχος, οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι και φυσικά ο Αντιπεριφερειάρχης και οι υπεύθυνοι των Τ.Ε.Ι Θεσσαλονίκης και Σερρών.
Συμφωνήσαμε όλοι ότι πρέπει να ενισχυθεί το Τ.Ε.Ι του Κιλκίς, να έρθουν νέες σχολές και φυσικά επιτέλους να πάει στον φυσικό του χώρο.

Το κόστος αυτού του εγχειρήματος που όλοι συμφώνησαν ότι είναι το ενδεδειγμένο, άγγιξε κατά προσέγγιση τα εξακόσιες χιλιάδες ευρώ (~600.000€) για καθαρισμό, συντήρηση, φύλαξη και περίφραξη. Μηδαμινό κόστος για το επιδιωκόμενο και πολυδιάστατο θετικό αποτέλεσμα που θα αποφέρει στην τοπική κοινωνία του νομού μας.


Σήμερα, μετά από εκατομμύρια ευρώ δαπάνες για τα hotspots, τα κοντέινερς με κλιματισμό και θέρμανση, τα εκατομμύρια για διαμερίσματα στους λαθρομετανάστες που έκαναν πλούσιους πέντε δέκα κρατικοδίαιτους και τα τσιράκια τους, επαγγελματίες ανθρωπιστές στο Κιλκίς. Μετά απο χρηματοδότηση σε μπλόγκ της κακιάς ώρας με "αναβαθμισμένους-πολυτελείας" δικηγορίσκους και αποσπασμένους σε όλα τα κόμματα δημοσίους υπαλλήλους, πολιτευτές, τάχα, μαζί με δημοσιογράφους της πείνας, Δήμαρχε, το Τ.Ε.Ι όχι μόνο δεν πάει καλύτερα, αλλά το πάνε και για εξαφάνιση.
Ούτε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ δεν διαθέτει η πολιτεία για το μέλλον του νομού μας.

Δεύτερης κατηγορίας οι Κιλκισιώτες για ακόμα μια φορά!

Το κυριότερο είναι όμως ότι δεν διεκδικεί και τίποτα το Κιλκίς.

Ο Μάρδας ο Μουζάλας ο Καμμένος και ο Φάμελος έχουν κατακτήσει αμαχητί το Κιλκίς και παραδόθηκαν όλοι οι υπεύθυνοι.


Στην δική μου αντίδραση και ερώτηση σχετικά με το Τ.Ε.Ι του Κιλκίς, η συγκυβέρνηση έμεινε σιωπηλή και δεν απάντησε καν στο ερώτημα μου.
Δεν απαντάει στην τρίτη πολιτική δύναμη του Κιλκίς και της χώρας, τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή, γιατί δεν ήμαστε συνεργάτες στα εγκλήματα τους, απέναντι στον Ελληνικό λαό.


Ας αναλογιστούν όλοι τις ευθύνες που τους βαρύνουν. Καμία αντίδραση μέσα στην αναμονή για "την σειρά τους" στην εξουσία απέναντι σε αυτά που μεθοδεύει μια συγκυβέρνηση ιδεοληπτικών, απάτριδων και αθέων που συγκυβερνούν με τους γραφικούς πατριδοκάπηλους, μνημονικούς και θεομπαίχτες.

Οι κάτοικοι του Κιλκίς δεν είναι όλοι διατεθειμένοι να εξαγοραστούν.


Τα λεφτά σας δεν μετράνε απέναντι στην αξιοπρέπεια όλων μας.

Μιλήστε με αυτούς που κοστολόγησαν την Ελευθερία τους και κάθονται να ακούσουν τις γελοίες δικαιολογίες σας!

(τρεις ερωτήσεις για το Τ.Ε.Ι που έμειναν στο συρτάρι)ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ Κ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
βουλευτής - Κιλκίς