11 Νοε 2016

Ανακοίνωση για σύλληψη μέλους της ΚΝΕ την 7 Νοέμβρη έξω από το 2ο ΓΕΛ ΚιλκίςΣυγχαρητήρια στην Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα μαθητών και εκπαιδευτικών του 2ου ΓΕΛ Κιλκίς και την σύλληψη του μέλους του ΚΚΕ που προσπαθούσε με διχαστικού τύπου συνθήματα και λόγια να προσηλυτίσει πολιτικά ανήλικους μαθητές.

Οι μαθητές πολλές φορές βρίσκονται αντιμέτωποι με την προπαγάνδα των γραφικών, αναχρονιστικών τακτικών του ΚΚΕ και κάνουν παράπονα στους γονείς και καθηγητές τους.
Αυτή την φορά η Αστυνομία και η δικαιοσύνη έπραξαν το έργο τους και γλύτωσαν τους μαθητές του Κιλκίς από τα νύχια των απεθνικοποιημένων αρπακτικών του κομμουνισμού.
Αφήστε ελεύθερους τους μαθητές να οδηγηθούν στην μοναδική αλήθεια που είναι ο Εθνικισμός, μαζί με Εθνικιστές πατριώτες εκπαιδευτικούς θα μάθουν την αξία της Πατρίδας της Θρησκείας και της Οικογένειας και θα οδηγηθούμε σε ένα λαμπρό μέλλον του Ελληνισμού, αντάξιου της Ιστορίας μας.
Ο διχαστικός και πολιτικά ρατσιστικός λόγος της Αριστεράς δεν θα περάσει στο Κιλκίς.
Μαθητές και Εργάτες ενωμένοι ενάντια στον αντεθνικό κομμουνισμό.

Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ του Κιλκίς που μιλάει για ποινικοποίηση του πολιτικού λόγου να θυμίσουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνάει τώρα και καλά θα κάνει να σταματήσει τις γελοιότητες με ανακοινώσεις που έχουν συμπτώματα πολιτικής διπολικότητας.

 Όπως επίσης και ότι άργησαν να τα πούνε αυτά, τρία χρόνια, μιας και η Τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας μαζί με τον Αρχηγό και τους βουλευτές της, διώκονται και φυλακίζονται για τον πολιτικό τους λόγο.

Ν.Ο Κιλκίς
Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή