22 Μαΐ 2016

Χρήστος Χατζησάββας: Η δήθεν αντίστασή σας στα Μνημόνια είναι για γέλια!

https://youtu.be/-2AmDsQERkE

Ο βουλευτής Κιλκίς, Χρήστος Χατζησάββας εξέθεσε από βήματος βουλής τους κυβερνητικούς βουλευτές για την υπερψήφιση του εθνοκτόνου μνημονιακού πολυνομοσχέδιου.

Αναρωτήθηκε τι δικαιολογία λένε οι βουλευτές του Σύριζα και των Ανέλ στον εαυτό τους, καθώς δεν πρόλαβαν ούτε να διαβάσουν αυτά που ψηφίζουν. Σε δύσκολη θέση βρίσκονται και οι βουλευτές της ΝΔ, οι οποίοι αναγκάζονται να αντιγράφουν την ατζέντα της Χρυσής Αυγής, αλλά αποδοκιμάζονται από τον πρόεδρό τους Μητσοτάκη, καθώς η δήθεν αντιπολίτευση έχει μετακινηθεί προς το κέντρο.
Τα μνημόνια σε συνδυασμό με την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση είναι ένας βρόγχος που πνίγουν τον ελληνικό λαό. Μόνο με μια εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής μπορεί να διασωθεί η Πατρίδα.
Τέλος, έκλεισε την ομιλία του απευθυνόμενους στους "επαναστάτες" του Σύριζα λέγοντας χαρακτηριστικά: "Ο κάθε ομιλητής του Σύριζα ανεβαίνει στο βήμα και κολλάει "αντιχρυσαυγίτικα" ένσημα λέγοντας ότι δεν φοβόταν τα τανκς και έκανε αντίσταση.
Αν η αντίσταση στα τανκς που δεν φοβόσασταν, ήταν η ίδια με την αντίσταση στα Μνημόνια, εξηγείται πάρα πολύ εύκολα γιατί 7 χρόνια κάναν βόλτες τα τανκς εδώ έξω ανενόχλητα".