3 Απρ 2016

ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ:Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καλεί έστω και τώρα την Κυβέρνηση, να δώσει εντολή επέμβασης της Αστυνομίας και να πετάξει έξω από την χώρα Λαθρομετανάστες και πράκτορες των ΜΚΟ.


Είναι απαράδεκτο για ένα ευνομούμενο κράτος, να μπορούν οι λαθρομετανάστες – έποικοι που τυγχάνουν της καλύτερης αντιμετώπισης με δωρεάν Στέγη, τροφή, νερό, θέρμανση, διαδίκτυο και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, να κλείνουν την παλαιά και νέα Εθνική οδό Θεσσαλονίκης Ευζώνων και να κάνουν επίθεση στους διαμαρτυρόμενους Έλληνες οδηγούς.Η αστυνομία σε ρόλο Σεκιούριτι παρακολουθεί αμέτοχη το έργο που παίζεται μπροστά στα μάτια της και δεν την αφήνουν να «Καθαρίσει» το πρόβλημα που πλέον «μυρίζει» από χιλιόμετρα μακριά ότι θα καταλήξει σε τραγωδία.
Σε όλα αυτά οι πράκτορες των ΜΚΟ συντόνιζαν και κατέγραφαν την Εξέγερση.
Έρχεται και ο μπολσεβίκος συντονιστής Κυρίτσης να μας προειδοποιήσει ότι επίκειται ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΒΙΑΣ από τους Λαθρομετανάστες Ισλαμιστές, Σουνίτες Τζιχαντιστές γιατί λέει οι απελπισμένοι ξεσπούν σε βία.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καλεί έστω και τώρα την Κυβέρνηση, να δώσει εντολή επέμβασης της Αστυνομίας και να πετάξει έξω από την χώρα Λαθρομετανάστες και πράκτορες των ΜΚΟ.
Οι τοπικοί άρχοντες να θυμηθούν ότι έχουν χρέος μόνο απέναντι στους κατοίκους του Κιλκίς και σε ΚΑΝΕΝΑΝ άλλο.
 
Οι Αστυνομικοί και Στρατιωτικοί διοικητές να θυμηθούν ότι δεν είναι κομματικά στελέχη και έχουν δώσει όρκο στους αγέννητους και στους νεκρούς μας ήρωες.
Η Νέα Δημοκρατία να καταλάβει ότι με τους αντιρατσιστικούς της νόμους των Σαμαρά – Δένδια – Μιτσοτάκη, και την άδικη φυλάκιση των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής ετοίμασε το έδαφος για αυτά που συμβαίνουν, αφαιρώντας από τους Έλληνες κάθε δικαίωμα αντίστασης και αντίδρασης με την απειλή της δίχως αναστολή φυλάκισης.
Και ο γραφικός και επικίνδυνος Κυρίτσης και οι ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ  να καταλάβουν επιτέλους ότι οι πιο απελπισμένοι και έτοιμοι για ξέσπασμα στην Ελλάδα είναι οι Έλληνες.
Ο Θεός μαζί μας!

Χατζησάββας Κ. Χρίστος
Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
βουλευτής