2 Ιαν 2016

Πολιτική εκ του ασφαλούς


Από τον Ιανουάριο που ανέλαβε η ΄΄Επαναστατική΄΄ Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχουμε γίνει μάρτυρες της εφαρμογής του δόγματος του ΣΟΚ αλλά και των ασκήσεων επαναστατικής πολιτικής εκ του ασφαλούς. Από την μια σοκάρουμε την κοινωνία και στο διάστημα που περνάει μέχρι να ξεμουδιάσει περνάμε ότι δεν μπορούμε να περάσουμε σε φυσιολογικές συνθήκες.

Δεν θα πρέπει να μας κάνει εντύπωση μιας και πολλές φορές πριν αναλάβει την θέση του πρωθυπουργού ο Τσίπρας μας έλεγε ότι έχει διαβάσει πολύ καλά το βιβλίο της ΝΑΟΜΗ ΚΛΕΙΝ. Βέβαια συνειρμικά ακόμα και οι ιδεολογικοί αντίπαλοι σκέπτονταν ότι έχει να κάνει με αντιμετώπιση Του. Όπως απέδειξε ο Τσίπρας όμως στόχος της εκτεταμένης και σχολαστικής του ανάγνωσης ήταν η εφαρμογή Του. Καμία έκπληξη δεν θα πρέπει να μας προκαλεί το γεγονός του ότι η αριστερή κυβέρνηση εφαρμόζει τα πλέον Καπιταλιστικά μέτρα. Αυτός είναι ο σκοπός των αριστερών Κυβερνήσεων και αυτός είναι ο ρόλος της Αριστεράς γενικότερα ως ΄΄ αμορτισέρ ΄΄ του συστήματος για να το σώζει κάθε φορά που κλυδωνίζεται.
Εδώ έρχεται να μπει και ο ρόλος του ΄΄αντίβαρου΄΄ του ΄΄ αμορτισερ ΄΄ του συστήματος, οι ΑΝΕΛ και για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους ο Πάνος Καμμένος μιας και κόμμα δεν υπάρχει, οι βουλευτές είναι εγκλωβισμένοι στην κόκκινη γραμμή του Καμμένου,  την καρέκλα του. 

Μάλιστα όσο περισσότερο ΄΄  Έλληνες ΄΄ είναι οι βουλευτές του, τόσο λιγότερη ανεξαρτησία τους αφήνει, είναι ποινικοποιημένο να είσαι Πατριώτης μέσα στους ΑΝΕΛ και οι Νικολόπουλος και Καμμένος β’ και Χαϊκάλης το πλήρωσαν ακριβά – πολιτικά. Ψηφοφόροι και στελέχη δε, έρχονται μαζικά προς το μοναδικό πατριωτικό κίνημα, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Έτσι η μοναδική αποστολή που έχουν οι ΑΝΕΛ είναι να πετάνε μία γαλανόλευκη σταγόνα μέσα στο ροζ – κόκκινο μείγμα του Κομμουνιστικού ολετήρα που συνθλίβει, γκρεμίζει και πολτοποιεί, όχι γενικά πολιτισμό αλλά τον πολιτισμό μας.
Όχι γενικά φυλές, την φυλή μας.
Όχι γενικά θρησκείες, την θρησκεία μας.
Όχι γενικά τα παιδιά του κόσμου αλλά τα παιδιά μας.
 Όποτε όταν φτάνει σε πεπερασμένο σημείο η αντεθνική αναισθησία του Καμμένου (αν υπάρχει τέτοιο) αλλά κυρίως η ανοχή των παραπλανημένων ψηφοφόρων του, αρχίζει τις πατριωτικές κορώνες του στυλ ΄΄ Θα ιδρύσουμε την ΜΟΜΑ – Θα στείλουμε γυναίκες στον Πόλεμο – Θα νικήσουμε στον πόλεμο των άστρων ΄΄ και άλλα τέτοια Υπερήφανα ποσταρίσματα στον τοίχο του κατεστραμμένου μας  Έθνους.
Τι κατάφερε τελικά αυτή η συγκυβέρνηση;  
Θα γίνει ένα Τζαμί στην Αθήνα και αυτό γιατί δεν έχει αλλού εκτός από Ροδόπη πληθυσμό Ελλήνων μουσουλμάνων.
Θα πάρουν οι μετανάστες νόμιμοι ή λαθραίοι Ελληνική Ιθαγένεια οπότε ο περιορισμός για το ένα Τζαμί παύει να ισχύει γιατί θα έχει ΄΄ Έλληνες – μουσουλμάνους ΄΄ παντού.
Θα μπορούν οι μεγαλύτερης ηλικίας ομοφυλόφιλοι να διασφαλίσουν ότι θα έχουν επιβήτορες μέχρι το τέλος της ζωής τους, λόγω του ότι τώρα θα μπορούν να τους κληρονομούν ως πρώτου βαθμού συγγενείς. 
Έβαλε εκατό δόσεις αλλά μετά αύξησε το επιτόκιο, συνεχίζει τον ΕΝΦΙΑ, έδωσε δωρεάν ρεύμα σε αυτούς  που για να πιάσουν τα κριτήρια δεν πρέπει να έχουν ούτε καν σπίτι, έκανε δικαστικούς υπαλλήλους τις καθαρίστριες, έδωσε αυξήσεις σε δημοσίους υπαλλήλους που την υπηρετούν, αναδρομικά σε συνταξιούχους βουλευτές  και άλλα τέτοια φιλολαϊκά μέτρα μπουκαρίσματος σε σπίτια αλά Ισπανία.

Πολλά αναχώματα υπήρξαν και υπάρχουν ως εφεδρεία του συστήματος. Από ιδιοκτήτες υπεράκτιων εταιριών και διαχειριστές των υπο πτώχευση κρατικών επιχειρήσεων μέχρι και κάτοχοι ομολόγων αμερικάνικής απάτης αλλά και γνώσης ιερών άρθρων και βεβηλωτές αγαλμάτων. Έρχονται, περνάνε και ξεχνιούνται.
Εμείς ήρθαμε, θα μείνουμε και θα νικήσουμε, καλή χρονιά.


Ο Θεός μαζί μας!  

Χατζησάββας Κ. Χρίστος
Γραμματέας Ν.Ο Κιλκίς
Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

βουλευτής