23 Σεπ 2015

Εκλογές Σεπτεμβρίου 2015.

Μεγάλη Νίκη για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ πανελλαδικά αλλά και ιδιαίτερα στον νομό Κιλκίς.
 
Το κάστρο αυτό όπως δίκαια χαρακτηρίζεται, μιας και για τέταρτη εκλογική αναμέτρηση, μετά από τρεις εθνικές εκλογές και μια των ευρωεκλογών έρχεται δεύτερο πανελλαδικά σε ποσοστά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και πρώτο πανελλαδικά που εκλέγει και βουλευτή, μιας και το άθλιο εκλογικό σύστημα μας στερεί βουλευτή από την Λακωνία που είναι σταθερά πρώτη πανελλαδικά, την β’  Θεσσαλονίκης και Σερρών αλλά και σε άλλες περιφέρειες, που αν και καταλάβαμε την τρίτη θέση με υψηλά ποσοστά μας έκλεψαν τις έδρες. 
Να ευχαριστήσω πρώτα τον Αρχηγό μας Νικόλαο Μιχαλολιάκο που με τίμησε με την πρώτη και εκλόγιμη θέση στην λίστα του ψηφοδελτίου του Κιλκίς.
Μετά τους ήρωες συναγωνιστές μου που στάθηκαν κοντά μου τόσα χρόνια και σε τόσες εκλογικές αναμετρήσεις με πλήρη ανιδιοτέλεια. 
Τέλος να ευχαριστήσω και τους ψηφοφόρους – υποστηρικτές μας που έκλεισαν μάτια και αυτιά στην λασπολογία και τον εκφοβισμό, στις απειλές και τις ψευτιές και ψήφισαν ακόμα μια φορά ένα κόμμα Ελληνικό – Πατριωτικό που είναι θεματοφύλακας εννοιών όπως η Πατρίδα μας η Θρησκεία μας και η οικογένεια μας μέχρι τέλους. 
Έρχονται δύσκολες στιγμές για το Έθνος μας και τους Έλληνες, θα αντισταθούμε και θα νικήσουμε σε χαμένες μάχες, αυτό κάνουμε χιλιάδες χρόνια τώρα.
Ο Θεός μαζί μας!


Χατζησάββας Κ.Χρίστος
Γραμματέας Ν.Ε Κιλκίς Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
βουλευτής