22 Αυγ 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ


Το πρόβλημα που ανακάλυψαν οι νεόκοποι σωτήρες και ανθρωπιστές του Κιλκίς και κάνουν συνεδριάσεις επί συνεδριάσεων για να δικαιολογήσουν τα έσοδα των ΜΚΟ τους ή να προβάλουν τα πρόσωπα τους προεκλογικά δεν είναι κάτι νέο. 
Εδώ και χρόνια η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει τονίσει το πρόβλημα των ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ή ''αταξινόμητων ΑΝΘΡΩΠΩΝ'' όπως τους αποκάλεσε η Χριστοδουλοπούλου. Ανθρωπισμός δεν είναι να τους καλείς να έρθουν στα σκλαβοπάζαρα της Ευρώπης. Ανθρωπισμός είναι να μην δημιουργείς ψευτοεπαναστάσεις τζιχαντιστών, προσκυνώντας την ιμπεριαλιστική πολιτική των υπερδυνάμεων. Ανθρωπισμός δεν είναι να στοιβάζεις ανθρώπους και προβλήματα στα κεφάλια των ντόπιων κατοίκων που έτσι και αλλιώς έχουν πολλά προβλήματα δικά τους με μνημόνια και οικονομική εξαθλίωση.
Καμία απόφαση δεν βγήκε από τους Βουλευτές του Κιλκίς γιατί ο βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν κλήθηκε να παραβρεθεί.

Μας τιμάει ακόμα μια φορά που μας διαχωρίζετε από τους μνημονικούς βουλευτές του Νομού μας.
Μας τιμάει το ότι μας διαχωρίζουν από αυτούς που τους αρέσει να συζητάνε για τα προβλήματα με τις ώρες και δεν κάνουν έστω και μια κίνηση για να λύσουν τα προβλήματα του λαού.
Μας τιμάει που όλοι όσοι βρέθηκαν στην συνάντηση στον Δήμο Παιονίας πλην των προέδρων των χωριών, μιλούσαν για μετανάστες και πρόσφυγες.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η μόνη που μιλάει για ΕΛΛΗΝΕΣ και για τα δικά τους προβλήματα. Θα ήμαστε κοντά στους Έλληνες, ΜΟΝΟ εμείς. Όλοι οι άλλοι θα τους θυμούνται προεκλογικά και πάλι το κύριο μέλημα τους θα είναι τα δικαιώματα των Λαθρομεταναστών και ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Να ενημερώσουμε επίσης τον Δήμο Παιονίας, ότι τα στοιχεία επικοινωνίας μας είναι τα ίδια με αυτά που μας στέλνει συνεχώς ενημερώσεις και προσκλήσεις μέχρι και μία ημέρα πριν και μια ημέρα μετά το συμβούλιο που έκαναν και δεν μας κάλεσαν.