2 Ιουλ 2014

Κάλεσμα στους πολίτες του Κιλκίς.



Μετά την μεγάλη επιτυχία του Κινήματος μας στις εκλογές στον Νομό Κιλκίς που έφερε τον ΛΑΪΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεύτερο σε ποσοστά πανελλαδικά. Ιδρύουμε τις δυο Δημοτικές μας παρατάξεις στον Νομό Κιλκίς.
Η Δημοτική παράταξη Ελληνική Αυγή για το Κιλκίς με εκπρόσωπο τον Άγγελο Γεωργιάδη κάτοικο Κρηστώνης Κιλκίς και την Ελληνική Αυγή για τον Δήμο Παιονίας με εκπρόσωπο τον Αντώνιο Παπαδόπουλο κάτοικο Άσπρου Κιλκίς. Οι δυο παρατάξεις θα είναι υπο τον συντονισμό της Νομαρχιακής Οργάνωσης της Π.Ε Κιλκίς και του εκπροσώπου της Χατζησάββα Χρίστου, κάτοικου Νέου Αγιονερίου Κιλκίς. Η κάθε παράταξη θα έχει ενεργό πενταμελές συμβούλιο και θα συμμετέχουν στις αποφάσεις τους επιτροπές κατοίκων από όλο τον νομό Κιλκίς.
Σκοπός μας είναι η στήριξη των αιτημάτων των κατοίκων τους Κιλκίς που δεν εκπροσωπούνται στα δημοτικά συμβούλια. Σε καμιά περίπτωση ο αυτοσκοπός μας δεν είναι η κάθοδος σε εκλογές μιας και αυτό ξεκάθαρα είναι θέμα χρημάτων και όχι πολιτικής – εκλογικής δυναμικής.
Καλούμε όλους τους νόμιμα διαμένοντες στον νομό Κιλκίς που αποτελούν Επιτροπές κατοίκων, πολιτιστικούς συλλόγους, συλλόγους γονέων και κηδεμόνων σε σχολεία και κάθε είδους συλλογικές κινήσεις αλλά και μεμονωμένα άτομα, να μας ενημερώσουν για τα προβλήματα – αιτήματα τους. Να πλησιάσουν το Κίνημα μας και να πλαισιώσουν την προσπάθεια μας. Οι προφυλακίσεις των Συναγωνιστών μας, συμπεριλαμβανομένου και του Αρχηγού μας Νικόλαου Μιχαλολιάκου, δείχνουν ότι το σύστημα μας θεωρεί τον μοναδικό σοβαρό εχθρό του γιαυτό και διεξάγει όλον αυτόν τον πόλεμο λάσπης εναντίων μας. Καλούμε σε γενική εγρήγορση τους πολίτες του ακριτικού Κιλκίς, ο χειμώνας με τα σχολεία που δεν έχουν πετρέλαιο, τους μαθητές χωρίς σωστή σίτιση αλλά και μαθητές με μη θεωρημένα πάσο για τα ΚΤΕΛ μπορεί να φαντάζει σαν κάτι μακρινό, δεν θα αργήσει να έρθει.  Οι διευθυντάδες πρωτοβάθμιας που αποφασίζουν κλείσιμο σχολείων  αποφασίζουν ελαφρά την καρδία για την τύχη των παιδιών μας.
Τα Νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας του νομού μας  είναι απλά βιτρίνες παραπλανητικές και υπολειτουργούν και με το ζόρι καλύπτουν κάποιες από τις βασικές ανάγκες των ασθενών και μόνο λόγω των υπεράνθρωπων προσπαθειών των εργαζομένων που υπό άθλιες και απάνθρωπες συνθήκες προσπαθούν να επιτελέσουν το λειτούργημα τους.
Τα Κρούσσια  και η Παιονία ζουν υπο την σκιά του απειλητικού γίγαντα Ελντοράντο ή Ελληνικός Χρυσός που, προσωρινά και μόνο, έχουν πάει τα σχέδια τους πίσω για την καταστροφή των πάντων με την εξόρυξη Χρυσού και άλλων Μεταλλευμάτων αλλά και ουρανίου. Ήμαστε σίγουροι ότι τα χιλιόχρονα αυτά νομικά πρόσωπα που ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις θα επανέλθουν δριμύτερα όταν οι συνθήκες θα είναι οι κατάλληλες και όταν η τιμή του Χρυσού θα αξίζει τα κεφάλαια που θα επενδύσουν.
Η ανεργία σε νέους αλλά και σε μεγαλύτερης ηλικίας Έλληνες στο Κιλκίς έχει σπάσει κάθε ρεκόρ. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες δεινοπαθούν κάτω από τις πιέσεις ασφαλιστικών ταμείων και εφάπαξ εισφορών σε εφορίες. Η εγκληματικότητα με κλοπές και καταστροφές στην συνοριακή γραμμή δεν έχει προηγούμενο, κάθε μέταλλο ή υλικό που μπορεί να ανακυκλωθεί, αφαιρείτε και πωλείτε παράνομα, χωρίς ποτέ κανένας να κάνει τον παραμικρό έλεγχο στις λίγες εταιρίες που αγοράζουν τέτοια υλικά.

Οι δημοτικές και περιφερικές παρατάξεις του Κινήματος μας θα προσπαθήσουν να αποτελέσουν ένα μοχλό πίεσης στην επίλυση κάθε είδους προβλήματος που ταλανίζει τον νομό μας. Μπορεί να έχουμε έναν ΄΄πόλεμο΄΄ παραδικαστικό, με άδικες κατηγορίες και φυλακίσεις, με δολοφονίες στελεχών μας, αλλά το ηθικό μας είναι υψηλό και δεν ξεχνάμε τον σκοπό μας. Την διάσωση του Έθνους μας την διάσωση της πατρίδας μας από τα κάθε λογής αλλοδαπά ή ημεδαπά κοράκια που έχουν πέσει επάνω μας και μας ξεσκίζουν. Ο Θεός είναι μαζί μας και δεν μας πτοεί τίποτα.