14 Οκτ 2013

Απάντηση στους γελοίους αντιφασίστες του γλυκού νερού στο Κιλκίς

Οι γνωστοί δολοφόνοι της Μαρφίν κυκλοφορούν ελεύθεροι - Καμία λέξη για την πολιτική τους ταυτότητα


Οι γνωστοί δολοφόνοι της Μαρφίν κυκλοφορούν ελεύθεροι - Καμία λέξη για την πολιτική τους ταυτότητα

Βγήκε, σύμφωνα με την εφημερίδα του Χατζηνικολάου, το πόρισμα σχετικά με τον εμπρησμό της Marfin και τον θάνατο τριών συμπολιτών μας. Σε αυτό το πόρισμα κατονομάζονται δύο άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου και της αριστεράς, οι οποίοι κατηγορούνται για «ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως τελεσθείσας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, κατά συναυτουργία και κατά συρροή τετελεσμένης και εν αποπείρα, της εκρήξεως εκ της οποίας επήλθε θάνατος και κίνδυνος για ανθρώπους και ξένα πράγματα, της κατασκευής και κατοχής εκρηκτικής βόμβας και της απρόκλητης φθοράς ξένης περιουσίας δια εκρήξεως από πρόσωπο που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του».
Το πόρισμα, όπως αναφέρει η εφημερίδα, έχει βγει από τον περασμένο Μάιο όμως δεν έτυχε δημοσιότητας, ενώ δεν έτυχε ούτε μέριμνας από την δικαιοσύνη, αφού ουδέποτε ορίστηκε δικάσιμος για αυτή την υπόθεση  με αποτέλεσμα οι δύο αναφερόμενοι αναρχικοί να κυκλοφορούν ελεύθεροι με την ανοχή, αν όχι με την συνεργασία, του κράτους του μνημονίου. Επίσης αξιοσημείωτο είναι ότι στο πόρισμα δεν αναφέρονται ούτε ηθικοί αυτουργοί, ούτε αυτοί που εμπόδιζαν τα ασθενοφόρα και τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής να προσεγγίσουν το σημείο. Δεν αναφέρονται καν οι δημοσιογράφοι, που τόσο καιρό ονόμαζαν και μέχρι τώρα ονομάζουν αυτές τις δολοφονίες και άλλες δολοφονικές ενέργειες της αριστεράς ως «λαϊκούς και κοινωνικούς αγώνες».
Επίσης δεν αναφέρεται άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των εν λόγω δραστών, για να διαπιστωθεί με ποιανού κόμματος το νομικό τμήμα επικοινωνούσαν τακτικά και αδιάλειπτα οι δράστες, αλλά και οι συνεργοί τους, οι οποίοι ακόμα - μετά από 3,5 χρόνια - αναζητούνται, μάταια απ' ότι φαίνεται. Επίσης δεν αναφέρονται στην δικογραφία οι άνθρωποι που υπέθαλψαν τους δολοφόνους, αφού τους είδαν και αδιαφόρησαν επιδεικτικά για την αποτρόπαια ενέργεια τους. Σημειωτέον ότι από το σημείο του εμπρησμού περνούσε εκείνη την ώρα το «μπλοκ» της γνωστής ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αλλά και διάφορες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, όπως το «Ξεκίνημα», του οποίου το πανό είναι εμφανές σε βίντεο εκείνης της ημέρας.
Όλα αυτά, βέβαια, συμβαίνουν για τα μάτια του κόσμου, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα κλίμα ότι δήθεν η ΝΔ θα προχωρήσει σε διώξεις κατά του ΣΥΡΙΖΑ, όπως έπραξε εναντίον της Χρυσής Αυγής. Αυτό συμβαίνει, διότι ο κόσμος έχει καταλάβει τι συμβαίνει και γνωρίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στο απυρόβλητο, όπως η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.
Οπότε γίνεται μία επιχείρηση καλλιέργειας ενός κλίματος «αντισυστημικότητας» του ΣΥΡΙΖΑ με στόχο να διατηρήσει αυτός τα ποσοστά του και να μην ενταθεί το κύμα ψηφοφόρων του που μετακινούνται προς την Χρυσή Αυγή, την μόνη γνήσια Εθνική και αντισυστημική πολιτική δύναμη του τόπου. Δεν είναι τυχαίο δε πως η «αποκάλυψη» γίνεται από την εφημερίδα του πρώην οννεδίτη και νυν φιλοσυριζαίου, Χατζηνικολάου, ο οποίος λειτουργεί σαν μία άτυπη επικοινωνιακή γέφυρα μεταξύ των δύο αυτών φαινομενικά διαφορετικών κόσμων, οι οποίοι όμως είναι ουσιαστικά άρρηκτα και συστημικά συνδεδεμένοι.

Απο σελίδα www.xagr.net