6 Ιουν 2013

Αντιρατσιστικός Νόμος

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ η μοναδική πολιτική δύναμη του Ελληνικού Τόξου,  απάντηση στο '' Δημοκρατικό – Ανθελληνικό Τόξο'' τους , απαντάει με δική της Αντιρατσιστική πρόταση.

Δεν είαι δυνατόν να μην υπάρξει τέτοια απάντηση οταν ο Έλληνας βιώνει σε κάθε επίπεδο τον Ρατσισμό. Δεν μιλάμε για τον ρατσισμό που αισθάνεται ο Έλληνας απο τους αλλοδαπούς μόνο. Μας απειλούν οι ''Μαυροί Πάνθηρες” μας δέρνουν, μας βιάζουν και μας σφάζουν οι Αλβανοί και οι Πακιστανοί αλλά δεν μπορούμε να το πούμε πουθενά γιατί είναι ρατσιστική αντίδραση.
Η πραγματική και χειρότερη και πιο σκληρή όμως έκφραση του ρατσισμού που βιώνει ο Έλληνας είναι από το ίδιο του το κράτος.
Στα νοσοκομεία αν είσαι αλλοδαπός έχεις προνόμια.
Στο εμπόριο αν είσαι αλλοδαπός απλά κάνεις ελεύθερα λαθρεμπόριο.
Στον ΟΑΕΔ αν είσαι αλλοδαπός παίρνεις περισσότερα χρήματα απο τον Έλληνα άνεργο.
Στην αστυνομία αν κάνουν καταγγελία για ρατσισμό των Ελλήνων έχεις άμεση ανταπόκριση από το ειδικό τμήμα κατά του ρατσσμού, αν είσαι Έλληνας και αντιδράσεις σου βγάζουν την φάτσα στην τηλεόραση και τις εφημερίδες.
Τα παραπάνω είναι η πιο ακραία έκφραση του ρατσισμού ενάντια στους Έλληνες από το ίδιο τους το κράτος. Ακόμα μια απόδειξη οτι το κράτος της Ελλάδα είναι εχθρός του Έθνους της.
Δεν υπήρχε περίπτωση να μην καταθέσει αντιπρόταση η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για τα άρθρα που είχε το αντιρατσιστικό του ''Δημοκρατικού Τόξου'' που δεν αναγνώριζαν καμία Ποντιακή – Μικρασιατική κλπ γενοκτονία πλην του ''περιούσιου'' λαού της Μέσης Ανατολής.
Ας συνηθίσουν σε αντιδράσεις ίσες και αντίρροπες στην ανθελληνική τους δράση. Μόνο ένας Τσοχατζόπουλος στην φυλακή δεν χορταίνει το πεινασμένο περί δικαίου αίσθημα του Έλληνα. Δεν αρκεί να τον κλείσεις για μερικά χρόνια στην φυλακή, πρέπει να δημεύσεις περιουσίες για να παρθούν τα κλεμμένα πίσω. Πρέπει μετά την δήμευση της περιουσίας να τους στερήσεις το δωρεάν φαγητό και κρεβάτι για ύπνο που τους προσφέρει η φυλακή και να τους αφήσεις να ζήσουν άστεγοι στον δρόμο όπως χιλιάδες Έλληνες που δεν ήταν ποτέ κλέφτες άλλα έχουν αυτή την σκληρή μνημονιακή μοίρα. Θα πρέπει οι κλέφτες πολιτικοί να αναγκαστούν να πάνε στο συσσίτιο του Καμίνη και να μη μπορέσουν να πάρουν θέση μέσα στους χιλιάδες αλλοδαπούς και να μείνουν νηστικοί και να αναγκαστούν να έρθουν στα συσσίτια της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που είναι μόνο για Έλληνες να τους ταΐσουμε. 

Χατζησάββας Χρίστος