23 Μαΐ 2012

Τα κοστούμια είναι απλά η στολή στην Βουλή

 

Νυν υπέρ πάντων ο αγών.

Η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για την επανάκτηση της πατρίδας εντός κι εκτός Βουλής. Την στιγμή που το σύνολο των πολιτικών κομμάτων ασχολείται με τις άγαρμπες συρραφές της κεντροδεξιάς παράταξης και με το ποια είναι τελικά η γραμμή των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ, η ελληνική κοινωνία συνεχίζει να στενάζει υπό το βάρος των δυσβάσταχτων προβλημάτων που δημιούργησε το σαθρό πολιτικό κατεστημένο. Η λαθρομετανάστευση, η εγκληματικότητα, η ανεργία κι η ανέχεια έχουν γονατίσει τον περήφανο ελληνικό λαό, αλλά όλα τα αστικά απο-κόμματα συνεχίζουν απτόητα τον προεκλογικό τους αγώνα. Όλα πλην Λακεδαιμονίων, των Εθνικιστών αγωνιστών της Χρυσής Αυγής που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του μετώπου για την απελευθέρωση της πατρίδας μας, δίπλα στον δοκιμαζόμενο Έλληνα και τα προβλήματά του.
Σε αντίθεση με το σύνολο του πολιτικού κόσμου το Εθνικιστικό Λαϊκό Κίνημα δεν ενδιαφέρεται για κυνοβολευτικές έδρες, προνόμια κι αξιώματα. Γι΄αυτό εξάλλου δεν προβαίνει σε αμαρτωλές συνεργασίες, αλλά προχωρεί στον μοναχικό δρόμο των πάγιων, ξεκάθαρων κι αδιαπραγμάτευτων θέσεων για τον Λαό και την Πατρίδα. Η είσοδος της Χρυσής Αυγής στην Βουλή κι επαναβεβαίωση της μεγάλης εκλογικής νίκης με ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό στις 17 Ιουνίου είναι απλά η πολιτική οδός για την επίτευξη των στόχων μας.
Κύριο γνώρισμα και βασικό συστατικό της φύσης των Ελλήνων Εθνικιστών είναι ο αέναος αγώνας. Τα τελευταία γεγονότα της Πάτρας με στελέχη της Χρυσής Αυγής που στέκονται δίπλα στους αγωνιζόμενους κατοίκους στην προσπάθειά τους να ξεβρωμίσουν την πόλη τους είναι ακόμα μια απόδειξη πως ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ! Τα κοστούμια είναι απλά η στολή στην Βουλή. Παραμένουμε απροσκύνητοι αγωνιστές και στρατιώτες του αγώνα για να επιστρέψουμε την Ελλάδα στους Έλληνες. Όσο γιγαντώνεται το Κίνημα και δυναμώνει η φωνή μας στα έδρανα της Βουλής, τόσο γρηγορότερα θα επιτύχουμε τον στόχο μας. Και για τις 17 Ιουνίου το σύνθημα παραμένει ίδιο:
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΞΑΝΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ