8 Οκτ 2011

Εργατοπατέρες σε διατεταγμένη υπηρεσία.

Συμφώνησαν όλοι οτι την ευθύνη για την οικονομική κρίση της πατρίδας μας την φέρουν Πρώτα οι πολιτικοί και μετά οι πολίτες που ανέχτηκαν και ψήφισαν τις κυβερνήσεις των πολιτικών που πρώτοι αναφέρθηκαν. Οι πολίτες ναι, ποιοι πολίτες όμως; Έχουν όλοι τις ίδιες ευθύνες; Τα συνδικάτα που ουσιαστικά συγκυβερνούσαν από την μεταπολίτευση και μετά; Αυτοί που κανόνιζαν το πως θα δουλεύουν οι κρατικές υπηρεσίες, πόσους και ποιους θα προσλάβουν για να τους εντάξουν στην κάστα των δημοσίων υπαλλήλων που αυτοί και οι συγγενείς τους ανέβαζαν και κατέβαζα κυβερνήσεις; Οι εργατοπατέρες πρόεδροι τους που έβλεπαν το προεδρείο των συνδικαλιστικών οργάνων σαν εφαλτήριο για το πρώτο τους βήμα στην πολιτική; Ας πούμε οτι όλα αυτά τα διαγράφουμε με την δικαιολογία του έβρισκαν και τα έκαναν. Η ευθύνη των συνδικαλιστών που δεν μπορεί να διαγραφεί είναι η αναλγησία που διακρίνει τους αγώνες τους σήμερα. Θα μαζευτούν μια φορά το μήνα, θα κάνουν μια πορεία να είχαμε να λέγαμε και μετά να διαλυθούν. Χρόνια τώρα αυτό έκαναν γιατί έπαιρναν 1-2% αύξηση πάνω από τον πληθωρισμό μόνο ενώ ήθελαν περισσότερο. Τώρα; Η ίδια αντίδραση για όλα τα μέτρα που περνάει η κατοχική κυβέρνηση του μνημονίου μαζί με τα κόμματα που συνυπέγραψαν; Η ίδια αντίδραση με την χλιαρή που είχαν τόσα χρόνια; Αλήθεια τι περιμένουν για να κάνουν τον μεγάλο αγώνα τους; Δεν υπάρχει τέτοιος αγώνας προγραμματισμένος σε ένα αστικό συνδικαλιστικό κίνημα που έχει για πρόεδρο κάποιον ο οποίος το μόνο του όραμα είναι να γίνει βουλευτής και υπουργός σαν τους προκατόχους του. Η μόνη αντίδραση μπορεί να υπάρξει από γνήσια εργατικά κινήματα των Εθνικιστών που οι πρώτοι τους δεν θα έχουν το δικαίωμα να μην εργάζονται αλλά θα έχουν γίνει μπροστάρηδες γιατί είναι οι ποιο εργατικοί από όλους. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μέσα από το ΣΑΕΔ προσπαθεί να ανορθώσει πρώτα πρώτα το ηθικό των Ελλήνων με το να προσπαθεί να δώσει δουλειά σε ΕΛΛΗΝΕΣ που θα δουλεύουν ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ σε συνθήκες που αρμόζουν σε ΕΛΛΗΝΕΣ. Δεν είναι εύκολο μιας και δεν έχουν απομείνει πολλές δουλειές Ελλήνων που δεν έχουν βάλει λουκέτα ή δεν είναι στα πρόθυρα της χρεωκοπίας. Η επιμονή μας και ο Σκοπός ΜΑΣ όμως θα φέρουν αποτελέσματα με ΚΑΘΕ τρόπο και αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Όλα τα υπόλοιπα είναι βιτρίνες με προϊόντα που τα φάγαμε στην μάπα πολλές φορές και δεν μπορούν όχι να μας τα πουλήσουν πάλι άλλα ούτε καν να μας τα κεράσουν δωρεάν.


Όσοι θέλουν πληροφορίες, να προσφέρουν θέσεις εργασίας ή έχουν ανάγκη για εργασία μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 6972132509 και 6981572352. Οι κλήσεις για αναζήτηση εργασίας είναι δεκάδες καθημερινά οπότε ζητούμε την κατανόηση σας.