7 Ιουλ 2011

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΣ


Η φωνή των Ελλήνων εθνικιστών, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Φωνάζει εδώ και τρεις δεκαετίες για την προδοσία που επιτελείται στο σαθρό κράτος της διευρυμένης, αστικής ολιγαρχίας που ονομάζεται δημοκρατία. Δεν αλλάξαμε ούτε τελεία από την διαμαρτυρία μας. Φωνάζαμε και φωνάζουμε για τους προδότες πολιτικούς που χρόνια τώρα σκέπτονται με κομματικό αλλά και προσωπικό συμφέρων μόνο, χωρίς να έχει σημασία το καλό της Πατρίδας. Φωνάζουμε για το κράτος που παρασιτικά κόλλησε σαν βδέλλα σε κάθε σημείο της ραχοκοκαλιάς της Πατρίδας μας και ρουφάει απο το αίμα μέχρι το μεδούλι των Ελλήνων. Φωνάζουμε για το προδοτικό άνοιγμα των συνόρων και την ανοχή μας στα εκατομμύρια μεταναστών που έχουν εποικίσει και έχουν μεταβάλει οικονομικά, πολιτισμικά και θρησκευτικά την Πατρίδα μας.
Φωνάζουμε για το συνάλλαγμα που φεύγει στο εξωτερικό αλλά και για την εγκληματικότητα. Φωνάζουμε για τον κίνδυνο του να μας σφάξουν μέσα στα σπίτια μας σε μια επερχόμενη κοινωνική αναταραχή που μοιάζει να είναι κοντά. Αυτά τα λέγαμε απο την αρχή. Απο την αρχή επίσης έτρεχαν αριστεροί δεξιοί και ψευδοεθνικιστές (αυτοί υπάρχουν μερικά χρόνια μόνο) να μας κατηγορήσουν οτι τα λέμε για να πανικοβάλουμε τον κόσμο, οτι ήμαστε οι Κασσάνδρες της νέας εποχής. Ποτέ δεν θα έρθει οικονομική καταστροφή, ποτέ δεν θα κλείσουν τα μαγαζάκια τους οι αστοί που με δάνεια ήταν μέσα σε μια πλάνη οικονομικής ανάπτυξης σε πλήρη τεχνητή υπερδιαστολή. Έλεγαν οτι ποτέ δεν θα έρθουν τόσοι μετανάστες, μόνο λίγοι Αλβανοί για τα χωράφια που θα βοηθήσουν τον γεωργό να γίνει μεγαλοεπιχειρηματίας. Μας έλεγαν επίσης πως, εγκληματικότητα σαν του εξωτερικού δεν θα έρθει ποτέ στην Ελλάδα . Μας λένε τώρα ότι πρόβλημα εθνικό ή και θρησκευτικό με αναταραχές και επεισόδια ενάντια σε Ελληνες πολίτες, γυναίκες και παιδιά δεν θα υπάρξουν. Μας κατηγορούν σε όλα τα παραπάνω οτι είναι δημιουργήματα της φαντασίας μας για να βοηθήσουμε την προπαγάνδα μας και να το εξαργυρώσουμε σε άνοδο των ποσοστών μας.
Μας κατηγορούν οτι ήμαστε οι ΝΕΕΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΣ .
ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ή Αλεξάνδρα. Η κόρη του Πριάμου και την Εκάβης. Όλοι χρησιμοποιούν το όνομά της για να χαρακτηρίσουν κάποιον ο οποίος κάνει δισοίωνες προβλέψεις. Εσφαλμένα λένε οτι είχε την κατάρα του Απόλλωνα να κάνει πολύ άσχημες και λάθος προβλέψεις. Όμως αυτό είναι λάθος. Η κατάρα της Κασσάνδρας ήταν να κάνει σωστές προβλέψεις άσχημων γεγονότων ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ.
Προέβλεψε την καταστροφή της Τροίας που θα την προκαλέσει ο Πάρης με την αρπαγή της Ελένης.
Προέβλεψε τον θάνατο του Έκτορα.
Προέβλεψε το κακό που φέρνει ο Δούρειος Ίππος.
Κανένας δεν την πίστεψε. Σε όλες τις προβλέψεις της βγήκε ΣΩΣΤΗ.
Αυτοί που μας κατηγορούν για ανόητες και άσχημες προβλέψεις που θα διαψευσθούν ας δουν σε πόσα απο αυτά που λέγαμε βγήκαμε σωστοί και ας μη το παίζουν Κλυταιμνήστρες.
Αυτοί που μας πίστεψαν, ας δουν ποια από αυτά που προβλέψαμε σαν ''κακές'' Κασσάνδρες, συμβαίνουν ΤΩΡΑ ή έπονται και ας δώσουν και αυτοί τον μεγάλο και ιερό αγώνα μαζί μας.