2 Νοε 2015

ΚΑΙ ΤΟ 2015 Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟΝ ΛΟΦΟ 44-ΚΙΛΚΙΣ(ΒΙΝΤΕΟ)



''Ήτανε ξημερώματα 4ης Νοεμβρίου, όταν επιτεθήκαμε κατά του Κιλκισίου.'' 
Αυτός ο στίχος υπάρχει σε γνωστό τραγούδι των φονιάδων απεθνικοποιημένων κομουνιστών του ΕΛΑΣ.
 Πρόθεση τους ήταν να απελευθερώσουν την πόλη του Κιλκίς, όπως λένε. 
Από ποιους άραγε; 
Οι Γερμανοί κατακτητές αποχώρησαν απο την πόλη του Κιλκίς την 26η Οκτωβρίου 1944, δηλαδή περίπου δέκα ημέρες πριν. 
Οι δυνάμεις πολιτοφυλακής είχαν σκορπίσει στα χωριά τους μιας και ο κατακτητής αποχώρησε. 
Την φύλαξη της πόλης την ανέλαβε ο Στρατός(δεν αναφέρω Εθνικός Στρατός γιατί δεν υπάρχει άλλος για εμένα).
Ο στρατιωτικός διοικητής δια μέσω του Νομάρχη έστειλαν επιστολή στους Κομμουνιστές - συμμορίτες και τους παρακάλεσε να μην γίνουν εχθροπραξίες, μιας και δεν υπήρχαν πλέον κατοχικές δυνάμεις στην περιοχή. 
Φυσικά η φύση του Μπολσεβίκου, δεν επιτρέπει ανθρώπινη σκέψη και για να μη χάσουν το αιματοκύλισμα αρνήθηκαν. 
Σύμμαχοι τους ήταν Βουλγαρικές δυνάμεις πυροβολικού, που είχαν παραλάβει στην Θεσσαλονίκη από τους συμμάχους τους Γερμανούς ρυμουλκούμενα πυροβόλα μεγάλου διαμετρήματος. Τα κανόνια αυτά, κανονιοβολούσαν μαζί με τον Βούλγαρο Άντον Κάλτσεφ που ήταν διοικητής σε στρατιωτική δύναμη Γιουγκοσλάβων - Σκοπιανών, το Κιλκίς. 
Οπότε πάει περίπατο η δικαιολογία απελευθέρωσης μιας και ήταν ξεκάθαρο οτι δεν υπήρχε κατακτητής για να εκδιωχθεί, όμως είναι προφανές πως εξυπηρετούσαν τις πολύ κοντινές,ιστορικά, αλυτρωτικές διαθέσεις Βουλγάρων και Σλάβων γενικότερα για την Μακεδονία μας. Φυσικά αυτό γινόταν με παραλαβή στρατιωτικού υλικού απο τους συνεργάτες τους, βάση συμφώνου Ρίμπεντροπ - Μόλοτοφ, Γερμανούς. 
Συμμορίτες λοιπόν, δωσίλογοι, που συνεργάστηκαν με στρατό άλλης χώρας και με προσπάθεια αλλαγής συνόρων. Αυτά τα δυο στοιχεία, δείχνουν οτι σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να πει κανένας οτι ήταν εμφύλιος, μιας και σε τέτοια περίπτωση, ούτε ξένος στρατός θα πρέπει να εμπλακεί, αλλά κυρίως δεν υπάρχει κίνδυνος αλλαγής των συνόρων και χάσιμο εδαφών. 
Βέβαια μιλάμε για μια ιδεολογία, που δεν αναγνωρίζει σημαίες και έθνη, πνίγει όμως ολόκληρο κράτος στο αίμα για την επικράτηση της ιδεολογίας του.
Ακόμα ένα στοιχείο που είναι καταδικαστικό για αυτούς είναι το εξής. Οκτώβριο του 44 είχε αναλάβει πρωθυπουργός ο Γεώργιος Παπανδρέου(ο γέρος). Οπότε δεν μπορεί να είναι τιμημένοι και ήρωες και ο Παπανδρέου και οι αντίπαλοι του Κομμουνιστές του ΕΛΑΣ. Ούτε στις υπόλοιπες φάσεις του αντεθνικού τους αιματο βαμμένου αγώνα μέχρι το 1949(που Ναζί δεν είχε ούτε το Βερολίνο) και αφού τους είπε ο Πατερούλης τους ΣΒΑΡΝΟΥΤ! Αυτοί συνέχισαν να πολεμάν ενάντια σε Κυβερνήσεις Παπανδρέου, Σοφούλη, Τσαλδάρη, Μαξίμου κλπ. Ποιοι ήταν οι προδότες τελικά;Οι δημοκρατικές κυβερνήσεις ή οι Κομμουνιστές; Δεν μπορεί και οι δυο πλευρές να είχαν το δίκαιο με το μέρος τους.
Λαϊκό δικαστήριο έστησαν και μέσα σε 15 ημέρες εκτέλεσαν 7.500 αιχμαλώτους Έλληνες. Ένας απο τους Κομματικούς δικαστές είναι μεγάλο στέλεχος της αριστεράς που ζει μέχρι και σήμερα,σύμφωνα με μαρτυρίες συντρόφων του δολοφόνων της περιοχής.
Τιμητής αυτών των δολοφόνων απο το 1974 και μετά ήταν φυσικά η Νέα Δημοκρατία. 
Τους νομιμοποίησε.
Τους έφερε πίσω.
Τους έδωσε και συντάξεις Εθνικής αντίστασης αν και οι Γερμανοί έφυγαν απο τις περιοχές ευθύνης τους ατουφέκιστοι. 
Σήμερα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τίμησε για ακόμα μια χρονιά τους νεκρούς εκείνους Έλληνες πατριώτες που ακόμα και μπροστά στον θάνατο δεν αποδέχτηκαν να γίνουν πρόβατα στην κομματική γραμμή του Κομμουνισμού - σκοταδισμού και να συνεργαστούν με Βούλγαρους και Σκοπιανούς σφετεριστές της Μακεδονίας και της  Βόρειας Ελλάδας. 

Χατζησάββας Κ. Χρίστος
Γραμματέας Ν.Ο Λαϊκού Συνδέσμου 
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Κιλκίς - βουλευτής.

ΒΙΝΤΕΟ