27 Αυγ 2015

Κιλκίς: Τι πραγματικά συμβαίνει στα Σύνορα της Μακεδονίας μας και των Σκοπίων


Για ακόμα μια φορά, γίνεται διαχείριση ανθρώπων και Εθνικής ανεξαρτησίας με κριτήριο αποκλειστικά οικονομικό. Τι έκαναν λοιπόν οι φοβεροί διαχειριστές της αριστερής συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ για να εισπράξουν κονδύλια από την Ευρωπαϊκή ένωση; Αφού πρώτα κάλεσαν όλη την Ασία να ξεκινήσει να έρχεται στην Ελλάδα, υποδέχτηκε τους λαθρομετανάστες τους στοίβαξε μαζί με τους λίγους σύριους αμάχους πρόσφυγες και προσπαθεί να τους ταξινομήσει με βάση τις κοινοτικές εντολές για να μπορέσει να αποδεσμεύσει χρηματοδότηση. Πολύ ανθρωπιστικό όλο το παραπάνω για τις αριστερές, ευαίσθητες κατ επιλογήν ανθρωπιστικές κεραίες.

 Κάπου εδώ όμως έρχεται και ένας δεύτερος ''Παίκτης – Διαχειριστής'' η κυβέρνηση των Σκοπίων. Περιμένει την κατάλληλη ώρα, κλείνει τα σύνορα, συσσωρεύει 2.500 και πλέον λαθρομετανάστες και όταν μαθαίνει οτι έχει έρθει εκπρόσωπος της Ευρώπης εκ Γερμανίας αρχίζει να ρίχνει λάδι στην φωτιά με το να καλεί τους χιλιάδες ανθρώπους αν περάσουν τα σύνορα ελεύθερα και όταν φθάνουν στην πράσινη γραμμή να τους λέει ότι θα καθυστερήσει η διέλευση τους για δυο ώρες. Αυτό γινόταν από τις έξι το πρωί μέχρι τις δώδεκα το μεσημέρι. Αποτέλεσμα του εμπαιγμού αυτού απο πλευράς κυβέρνησης Σκοπίων ήταν, μια μερίδα λαθρομεταναστών να κάνουν κατάληψη στις γραμμές του τρένου. Κρότου - λάμψης και πλαστικές σφαίρες έπεφταν στο ψαχνό με δεκάδες γυναικόπαιδα τραυματίες. Ο εκπρόσωπος της Ευρώπης έσπευσε για λύση και τα Σκόπια του ζήτησαν μέρισμα από τα κονδύλια της Ε.Ε για την μετανάστευση. Τα σύνορα από εκείνη την ημέρα άνοιξαν, με μια είσπραξη 7.000.000 ευρώ ως προκαταβολή όπως καταγγέλλει ο Βασίλειος Σαριτσάνης που βοηθάει τους Λαθρομετανάστες στην περιοχή. Τις τελευταίες ημέρες δε, η Ελληνική αστυνομία δέχεται εντολές από την Αστυνομία των Σκοπίων για το πως θα οργανώνει τους λαθρομετανάστες και πως θα τους στέλνει προς τα Σκόπια.

Για ακόμα μια φορά δηλαδή, η υπόθεση είναι απλά ΧΡΗΜΑΤΑ! Ούτε ανθρωπιστικά είναι τα κίνητρα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Σίγουρα ούτε και Εθνικά.
Τα χωριά της περιοχής κοιμούνται και ξυπνάνε με σκοπιές στις εισόδους των οικισμών.
Όλοι οι φορείς και ΜΚΟ που πηγαίνουν στην περιοχή ρωτάνε και ενδιαφέρονται να λύσουν τα προβλήματα των αλλοδαπών.


Μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που υπεύθυνα λειτουργεί υπέρ των Ελλήνων στην περιοχή μπορεί να δώσει λύση, χωρίς να προσπαθεί να εγείρει ζητήματα μικροπολιτικής εις όφελος της που θα μπορούσε εύκολα να κάνει όπως σε άλλες περιπτώσεις κάνουν ΟΛΑ τα υπόλοιπα κόμματα. 

Χατζησάββας Κ. Χρίστος
Γραμματέας Ν.Ο Κιλκίς

Λαϊκός Σύνδεσμος
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ