13 Αυγ 2015

Υπέρ της Εθνικής ομόνοιας και όχι της μικροπολιτικής διχόνοιας.




Ο Ριζοσπάστης για ακόμα μια φορά, πιστός στην κατάσταση, εκτός τόπου και χρόνου ανέφερε δυο ομιλίες βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, στην ολομέλεια, έχοντας την πεποίθηση ότι ανακάλυψε την Αμερική ή τον τροχό. 
Κατηγορεί λοιπόν τον βουλευτή μας συναγωνιστή Ιωάννη Λαγό για την οργάνωση του Σωματείο Ελλήνων Εργαζομένων “Άγιος Νικόλαος”. 
Πιστεύοντας δηλαδή πως όταν λέει κάποιος: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έφτιαξε γραφείο που διασφαλίζει εργασιακά δικαιώματα ΜΟΝΟ για τους Έλληνες εργαζόμενους(άνεργους), μας κατηγορεί. Όχι μόνο δεν είναι κατηγορία για το Λαϊκό κίνημα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η υπεράσπιση των δικαιωμάτων των Ελλήνων, αλλά ξεκάθαρη και φανερή θέση μας. 
Όταν οι δεκάδες Μ.Κ.Ο πολιτικοί και συνδικαλιστικοί συστημικοί φορείς, κόπτονται για τα δικαιώματα λαθρομεταναστών, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μάχεται για τα δικαιώματα των Ελλήνων εργατών.
Στη συνέχεια του ΄΄αποκαλυπτικού΄΄ για γέλια, άρθρου της φυλλάδας λέει ότι τα στοιχεία βοούν για την ταυτότητα του κόμματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ότι είναι συστημικό κόμμα. Αναφέρει λοιπόν σχετικά:  Ο βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Χατζησάββας Χρήστος είπε από βήματος βουλής ότι για το Λαϊκό Εθνικιστικό Σύνδεσμο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, όλες οι βαθμίδες της οικονομίας μας είναι λαός και εργαζόμενοι και επιχειρηματίες, καλώντας την κυβέρνηση να προβεί σε μεταρρυθμίσεις για να μπορέσουν οι επιχειρηματίες να προσλάβουν εργαζόμενους. 
Το άρθρο είναι τόσο εκτός τόπου και χρόνου που πραγματικά μπορούμε να συμπληρώσουμε ότι η αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα από τον βουλευτή Κιλκίς Χατζησάββα Χρήστου δεν έγινε μόνο στην βουλή στην ολομέλεια, αλλά έχει γίνει και σε επιτροπές και σε κινηματικές ομιλίες. Φτωχοί, άνεργοι, αγρότες, κτηνοτρόφοι, αλιείς, εργάτες, ελεύθεροι επαγγελματίες, επιστήμονες, επιχειρηματίες είναι για εμάς ΈΛΛΗΝΕΣ και είναι απαραίτητοι για την επανεκκίνηση της οικονομίας μας. Θέλουμε την ένωση και την ομόνοια στην Πατρίδα μας και στους Έλληνες και όχι την παλαιοκομματική σε μικροπολιτικά ελατήρια βασιζόμενη διχαστική πολιτική ή ακόμα περισσότερο την ταξική πάλη και μίσος των μπολσεβίκων. 
Οι μπολσεβίκοι όλων των αποχρώσεων, όπως πολύ εύστοχα τους χαρακτηρίζει ο Γ.Γ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αρνούνται να υπερασπιστούν σημαία, θρησκεία οικογένεια και πατρίδα, αλλά για το κόμμα τους και για προσάρτηση εδαφών στο τότε ανατολικό μπλοκ έβαψαν με αίμα όλη την Ελλάδα.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, με αίσθημα ευθύνης και αναγνωρίζοντας τις δύσκολες συνθήκες που περνάει η πατρίδα μας. Καλεί όλους τους Έλληνες να αφήσουν τα σημεία που μας χωρίζουν και να επικεντρωθούν, να αναδείξουν και να εμπνευστούν από τα σημεία που μας ενώνουν.


Χατζησάββας Κ. Χρήστος
Ν.Ο Κιλκίς

βουλευτής