26 Ιαν 2014

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ - Τ.Ο ΚΙΛΚΙΣ



Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου και με την παρουσία Ιερέα από το Κιλκίς τελέστηκε αγιασμός των γραφείων της Τ.Ο του Κινήματος μας.
Οι δύο συναγωνιστές που συνέπεσε στα κομμάτια τους το φλουρί, πήραν από ένα συμβολικό δώρο και τις ευχές όλων να είναι το ίδιο τυχεροί πάντα. 

το μαχαίρι ήταν πλαστικό και βιο-διασπώμενο


Σε μια σύντομη ομιλία ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κιλκίς, ευχαρίστησε όλους όσους είναι κοντά μας και ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και με δύναμη σε όλους τους συναγωνιστές και κυρίως σε αυτούς που δοκιμάζονται στα κελιά της Τιμής του σαθρού και υπό κατάρρευση, αντιδημοκρατικού κατεστημένου. 

Ανακοίνωσε την κάθοδο του στις τοπικές εκλογές, ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου της αντί - περιφέρειας Κιλκίς της Ελληνικής Αυγής στην Κεντρική Μακεδονία, με υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας το μέλος τους Πολιτικού Συμβουλίου συναγωνιστή Νικόλαο Χρυσομάλλη. 
Εξήγησε και λεπτομερώς τον τρόπο που θα λειτουργήσει η επιτροπή εκλογικού αγώνα, αλλά και το πως θα συμμετέχουμε στις εκλογές για τους δυο Δήμους του Νομού μας ( Κιλκίς και Παιονίας).

Θα πρέπει να καταλάβουν καλά όσοι μας προσεγγίζουν και προσπαθούν να χαϊδέψουν τα αφτιά ψηφοφόρων και στελεχών μας παίζοντας με θέσεις και ευρώ, ότι έχουμε περιορισμένο χρόνο μιας και πολλές ώρες της ημέρας μας απασχολούν σκέψεις, όπως το ποιος συναγωνιστής έχει σειρά για την φυλακή, ποιόν συναγωνιστή θα χτυπήσει το παρακράτος ύπουλα και άνανδρα και το πώς θα σώσουμε το Έθνος.    








ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
     ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
      Ν.Ε ΚΙΛΚΙΣ