15 Ιαν 2014

ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

ΤΣΑΤΑΛΜΠΑΣΟΓΛΟΥ Πρόδρομος 

του Νικολάου και της Χρυσούλας, που γεννήθηκε το 1962


Κάποια πράγματα είναι καλύτερο να τα προλαμβάνουμε ως κοινωνία και να μη χρειάζεται να τα αντιμετωπίζουμε. Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως, οι συναγωνιστές Πολυκάστρου - Παιονίας, με προσωπική προσπάθεια, χρόνο και χρήματα, ανέδειξαν και έφτασαν μέχρι τέλους  την υπόθεση του παιδεραστή της Αξιούπολης Κιλκίς. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, μετά από χρόνια φημών και περιρρέουσας ατμόσφαιρας ότι ένα κύκλωμα στην περιοχή πασάρει ναρκωτικά και αποπλανεί ανήλικα αγόρια, αναγκάστηκαν οι συναγωνιστές να προβούν σε επώνυμες καταγγελίες και να πάρουν από το χέρι τις αστυνομικές αρχές για να τους οδηγήσουν στους δράστες.
Μικρή κοινωνία όλοι γνωρίζουν τους πάντες, όλοι καλύπτουν τους πάντες. 
Ο παιδεραστής ΤΣΑΤΑΛΜΠΑΣΟΓΛΟΥ Πρόδρομο του Νικολάου και της Χρυσούλας, που γεννήθηκε το 1962 καταδικάστηκε σε 12,5 έτη κάθειρξη και 50.000€ χρηματικό πρόστιμο.

Ο Καπνόπουλος  Ν. Ιδιοκτήτης της καφετέριας όπου προσέγγιζε τα θύματα του ο Τσαταλμπάσογλου και στο οποίο κατάστημα βρέθηκε και ποσότητα ναρκωτικών, ποινή 6 χρόνια.


Η τέλεση τέτοιων πράξεων είναι άσχημη και πρέπει να προλαμβάνεται, αλλά με την γενναιότητα του πατέρα ενός από τα θύματα επετεύχθη να απομακρυνθεί από την κοινωνία κάποιος επικίνδυνος που θα μπορούσε να προξενήσει κακό και σε άλλα παιδιά, έστω και προσωρινά. Η θέση μας σαν κίνημα είναι ξεκάθαρη και για να μπορεί να υπάρχει ασφάλεια για τα παιδιά μας πρέπει οι παιδεραστές να καταδικάζονται σε θάνατο. 

Εμείς στον Τσαταλμπάσογλου ευχόμαστε να περάσει καλά σε όποια φυλακή και να πάει. Άλλωστε είναι τόσο σίγουρο όσο και γελοίο, ότι στην φυλακή υπάρχει ο άγραφος κανόνας του ότι ο παιδεραστής πρέπει να πληρώσει, με τον ίδιο τρόπο μέσα στην φυλακή, μέχρι τέλους.