6 Αυγ 2012

4η Αυγούστου -1η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ:ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΤΕΡΥΓΑ ΚΙΛΚΙΣ




Για το κίνημα της 4ης Αυγούστου 1936 δεν έγινε κάποια επίσημη ομιλία αλλά μια απλή αναφορά. Όλοι οι εθνικιστές θα πρέπει πλέον να γνωρίζουν την νεότατη αυτή ιστορία μας.
Αποφασίστηκε ακολουθώντας το πνεύμα της εποχής του Ιωάννη Μεταξά και την απόφαση του κινήματος μας για ίδρυση τράπεζας αίματος σε κάθε πόλη της πατρίδας μας να γίνει η πρώτη αιμοδοσία για την τράπεζα αίματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο Κιλκίς με το όνομα '' ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΤΕΡΥΓΑ'' το Σάββατο 4η Αυγούστου.


Πιστοί στις θέσεις και την ιδεολογία μας , με ασίγαστο πάθος για την προσφορά μας στον Ελληνικό λαό και ως απόδειξη ότι οι υποσχέσεις μας δεν είναι απλά προεκλογικά πυροτεχνήματα, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ οργάνωσε και δημιούργησε  «ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ»  και στο Κιλκίς, αποκλειστικά και μόνο για ΕΛΛΗΝΕΣ με σκοπό να ανακουφίσουμε τις οικογένειες που βρίσκονται, μετά από ένα έκτακτο ή προγραμματισμένο γεγονός,  στη δύσκολη θέση αναζήτησης κάποιας ποσότητας

Είναι καιρός να αποδείξουμε όλοι μαζί ότι η συνεισφορά μας στον Έλληνα περνάει από το χέρι μας με κάθε δυνατό μέσον και τρόπο. Συναγωνιστές και συναγωνίστριες δηλώστε ΑΜΕΣΑ εθελοντές, αφιερώνοντας λίγο από το χρόνο σας και προσφέροντας λίγο από το πολύτιμο αίμα σας.

Η αιμοδοσία γίνεται στο νοσοκομείο του Κιλκίς στο όνομα «πράσινης πτέρυγα» που είναι η τράπεζα αίματος του Λαϊκού συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

        

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Τ.Ο ΚΙΛΚΙΣ