22 Αυγ 2012

5.000€ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

 Οι άθλιες συνθήκες διαμονής και η άσκοπη αποδυνάμωση των αστυνομικών τμημάτων όλης της χώρας έχουν αναφερθεί σε προηγούμενο άρθρο μας. Ας δούμε τι λέει όμως ένας αστυνομικός απο αυτούς που πήγαν στον Έβρο και τι φωτογραφίες μας έστειλε.

Αστυνομικός αποσπασμένος στον Έβρο:


Σε εγκαταλελειμμένη σχολή υποχρεούνται να μείνουν για 2 μήνες αστυνομικοί από 30-47 αφήνοντας πίσω οικογένειες και εστίες. Η σχολή δοκίμων αστυφυλάκων Διδυμότειχου είναι σε μαύρα χάλια με διαλυμένα ντουβάρια,καφέ νερό να τρέχει από τις βρύσες,μούχλες,κρεβάτια χωρίς στρώματα.
ΔΕΝ είμαστε ζώα αλλά αστυνομικοί με έντονο αίσθημα προσφοράς προς τον πολίτη.
Δεν μας αξίζει κάτι τέτοιο μόνο και μόνο επειδή το Ελληνικό κράτος θέλει ν απορροφήσει κονδύλια της FRONTEX 5000€ ανά κεφάλι που διατίθεται στον Έβρο.
Μας βλέπουν σαν νούμερα και όχι σαν επαγγελματίες.
Προτίμησαν να διαλύσουν την αστυνόμευση σε όλους τους νομούς για να πάρουν τα 30 αργύρια. Ζητούσαν από ξενοδόχους να τροποποιήσουν αποθήκες για να <<φιλοξενηθούν>>αστυνομικοί. Πολλοί αρνήθηκαν ώστε να μην ξεφτιλιστούν ως επαγγελματίες.

5.000€ το κεφάλι λοιπόν για το Ελληνικό κράτος απο την FRONTEX το μήνα. 800€ για τον αποσπασμένο στον Έβρο και διαμονή σε εδώ και χρόνια εγκαταλελειμμένη σχολή ή αποθήκη ξενοδοχείου. Πολλοί αναγκάστηκαν να νοικιάσουν γκαρσονιέρες οπότε τα 800€ ίσα ίσα αρκούν για τα έξοδα τους εκεί. Μπορούν λοιπόν οι αντιρατσιστές να ηρεμίσουν, δεν έπιασε κανένας πόνος τον Σαμαρά για να ανακαταλάβει τις πόλεις. Ευρώ μαζεύουν.