14 Ιουν 2011

”Η ιστορία του κόσμου μας, είναι γεμάτη από νίκες που πέτυχαν καλά οργανωμένες μειονότητες”



Περίμενα έναν μήνα, να δω αν θα αναφερθεί σε κάποιο απο τα ΜΜΕ κάτι που είπε ένας απο τους νέους ”σωτήρες” που μας έχουν φέρει. Ο Σερ Βασίλειος Μαρκεζίνης. Τον τελευταίο καιρό μας τον παρουσιάζουν σαν τον πατριώτη, που έχει φοβερές ιδέες και προτάσεις για την σωτηρία της Ελλάδα. Πρέπει να ήμαστε δυνατοί μας λέει, να εξορύξουμε τον ορυκτό μας πλούτο. Πρέπει να ήμαστε σκληροί στα εθνικά μας θέματα λέει. Ποιος; Ο Σερ Βασίλειος Μαρκεζίνης. Το όνομα αυτό, σαν γνωστό να ακούγετε, δεν μπορεί να μη το θυμάται κανένας από τους μεγαλοδημοσιογράφους τιμητές Του. Ο πατέρας του, πρωθυπουργός διορισμένος από τον Γεώργιο Παπαδόπουλο δεν ήταν; Τι έγινε; Τόσο κοντή είναι η μνήμη μερικών δημοκρατοφρουρών; Γιατί τέτοια προώθηση τους τελευταίους μήνες;
Είναι σωστός πολιτικά και η γνώμη του μετράει θα πουν κάποιοι. Ωραία τότε θα πιαστώ και εγώ από μια φράση του στην τηλεοπτική συνέντευξη  με γνωστό δημοσιογράφο εδώ και έναν μήνα.
”Η ιστορία του κόσμου μας, είναι γεμάτη από νίκες που πέτυχαν καλά οργανωμένες μειονότητες” είπε ο Σερ… Αυτό είναι! Η επιτομή του αγώνα μας. Δεν έχει σημασία αν ήμαστε 10.000 και πλέον σε μια πορεία στο κέντρο της Αθήνας και τα ΜΜΕ θεωρούν ότι ήμαστε λίγοι για να μας δείξουν. Ακόμα δεν έχει σημασία αν θα μπορέσουμε να γίνουμε πλειοψηφία ποτέ. Τίποτα από αυτά δεν έχει σημασία σε έναν ιδεολογικό αγώνα ή στην μετεξέλιξη του όποια και αν είναι αυτή. Σημασία έχει η οργάνωση.
Σημασία έχει ο Λυκούργος να έχει γράψει τους νόμους Του και οι Λεωνίδες και Αλέξανδροι να ηγούνται στρατιώτες που να πέφτουν στην μάχη, τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι.
ΧΡΗΣΤΟΣ Χ
ΠΥΡΗΝΑΣ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ