12 Ιουν 2011

25 ΙΟΥΝΙΟΥ – ΑΓΑΛΜΑ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΙΛΚΙΣ ανακοινώνει οτι στις 25 Ιουνίου 2011 στις 5 το απόγευμα θα ξεκινήσει λεωφορείο για το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Θεσσαλονίκη, όπου θα γίνει εκδήλωση – τελετή μνήμης, προς τιμήν του Μεγάλου στρατηλάτη της Ελλάδας και της Μακεδονίας μας ειδικότερα.
Η συμμετοχή επιτρέπετε μόνο σε Ελληνες που είναι υπερήφανοι για την καταγωγή τους ανεξάρτητα με το τι ψήφιζαν σε όλη τους την ζωή.
Η επιστροφή θα γίνει την ίδια ημέρα στις 11 το βράδυ. Το κόστος μετάβασης και επιστροφής θα είναι περίπου στα 10 ευρώ. Δεν πρέπει κανένας να λείπει από την μεγαλύτερη εκδήλωση που γίνετε στην βόρεια Ελλάδα και στην Θεσσαλονίκη από Ελληνες εθνικιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Πρέπει η συμμετοχή μας σαν ΚΙΛΚΙΣ να είναι μεγάλη και μαζική.
Πρέπει να δείξουμε ότι οι φύλακες των συνόρων της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ από τους κατ επάγγελμα σφετεριστές της ιστορίας μας και γνώσην έχουν αλλά και την θέληση και την δύναμη να σταθούν αντάξιοι της αρχαίας και νεότερης ιστορίας των προγόνων τους που με το αίμα τους υπερασπίστηκαν την ελευθερία της ιερής γης της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
Δεν έχει σημασία αν οι πολιτικοί του διεφθαρμένου κράτους μας έχουν απογοητεύσει, δεν έχει σημασία αν οι ίδιοι φυγομαχήσουν σε μια δύσκολη κατάσταση.
Εμείς πρέπει να σταθούμε και να δώσουμε τον αγώνα μας, όπως κάναμε πάντα.
Ο αγώνας άλλωστε από αρχαιοτάτων χρόνων δινόταν Υπέρ Βωμών και Εστιών!!!

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ