19 Ιαν 2018

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ!Αγαπητοί φίλοι και φίλες του Κιλκίς.Οι ώρες που περνάει η πατρίδα μας είναι κρίσιμες.
Τα μνημόνια που ήρθαν με μια ψηφοφορία στην Ελληνική βουλή, μπορούν να φύγουν με μισή ψηφοφορία στην Ελληνική βουλή.
Το ξεπούλημα όμως του ονόματος της Μακεδονίας μας δεν μπορεί να αλλάξει με κανέναν τρόπο, αν το αφήσουμε τώρα να πραγματοποιηθεί.
Δεν πρέπει ούτε να επιτρέψουμε την προδοσία, ούτε να παραδοθούμε σε μια ρητορική εμφύλιας σύρραξης βορά και νότου! Η Ελλάδα είναι μία και αδιαίρετη και σε καμία περίπτωση δεν θα εγκαταλείψουμε την Μακεδονία μας. Μια Μακεδονία που μερικές δεκαετίες πριν οι ήρωες μας έχυναν ποταμούς αίματος για την απελευθέρωση Της!
Καλώ όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα τους πολίτες του νομού Κιλκίς, να συμμετέχουν στα συλλαλητήρια που θα γίνουν σε όλη την Ελλάδα, τους καλώ να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο της 21ης Ιανουαρίου στον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης.


Η Χρυσή Αυγή θα μισθώσει λεωφορεία από όλη την Ελλάδα για να κατεβάσει κόσμο που θέλει να συμμετέχει στην διαμαρτυρία κατά του ξεπουλήματος. Ακομμάτιστα, χωρίς μπλούζες, σημαίες ή σήματα κομματικά ΜΟΝΟ ΕΘΝΙΚΑ! Στο λεωφορείο μπαίνει όποιος πολίτης τους Κιλκίς θέλει να πει το σύνθημα
« Μακεδονία Γη Ελληνική »

Καλώ επίσης τους δυο βουλευτές του νομού μαζί με εμένα, τον αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς και τα δυο δημοτικά συμβούλια και τους δυο Δημάρχους να βγάλουμε κοινή ανακοίνωση - ψήφισμα το οποίο να λέει ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!
« Πέρα απο κόμματα και πολιτικές - Δεν αποδεχόμαστε καμία λύση με σύνθετη ονομασία, για την ονομασία των Σκοπίων που να περιέχει τον όρο Μακεδονία ή παράγωγο του, ούτε την αναγνώριση Εθνικής Μακεδονικής ταυτότητας ή γλώσσας Μακεδονικής »

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ!

Χατζησάββας Χρίστος
Μέλος Κ.Ε Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
βουλευτής - Κιλκίς